May 31

Na de geboorte veel vrouwen de wens zo snel mogelijk de figuur ze voor de zwangerschap was weer. Het kan dan ontstaan ​​vaak de wens opnieuw uit te oefenen om de spieren te trainen en dus vermindering van de extra ponden. Echter, men moet speciale aandacht te besteden in de maanden na de geboorte op de bekkenbodem te voeren zachte sport, om de bekkenbodem niet te overbelasten.


Vijf bekkenbodem vriendelijke sport na de bevalling


Maak samenwerking met Baby Yoga.Gentle sport na de bevalling

  • Heb je genoeg van de geboorte hersteld, afgestudeerd Rückbildungsgymnastik en nu willen sporten opnieuw te doen, moet u zich richten op het bekken limiet vloer zachte sport in de eerste paar maanden.
  • Nou, bijvoorbeeld, nordic walking. In deze sport, je lichaam heeft geen grote schokken die je bekkenbodem kon duwen. Als je loopt met stokken, uit te werken op hetzelfde moment je romp. Als u een strak tempo, Nordic walking is net zo effectief als joggen, wat je nu moet uitvoeren onder alle omstandigheden te wijten aan de belastingen.
  • Als u een fiets of een ergometer, kunt u uit te werken zo goed. Door het fietsen uw gewicht wordt gehouden, dus nauwelijks veroorzaakt stress. Er moet echter worden genezen tot de start alle mogelijke beschadiging van de vagina en / of dam, omdat dit anders kan leiden tot verminderde wondgenezing of infectie. Als u twijfelt, vraag dan uw verloskundige of de gynaecoloog.
  • Ook wondgenezing tijdens het zwemmen moet worden ingevuld, omdat deze hier ook anders kan leiden tot ontstekingen. Dan is deze sport, echter, is ideaal omdat je kunt werken heel goed zonder sterke belastingen optreden.
  • Aangeboden in uw zwembad aquafitness? Dan moet je deze kans niet missen. Hier kunt u samen oefenen met andere mensen Sport.
  • Wil je niet alleen je lichaam trainen, maar ook versterking van geest en ziel? Dan moet je jezelf vertrouwd met yoga te maken. Delen maar de yogaleraar met die had je een geboorte onlangs, zodat hij deze rekening kunnen houden in de oefeningen.

Versterken van de bekkenbodem

  • Tijdens de eerste weken na de geboorte, moet je het rustig aan te doen en niet in het bijzonder na te denken over sport. Ook bekkenbodem zachte sporten zijn nog te veel. Zij zullen hun handen vol hebben nu met uw nageslacht.
  • Maar je kunt nu al weet waar u Rückbildungsgymnastik nu kunnen leren. Vraag. Met uw verloskundige, gynaecoloog of fysiotherapeut waarop u zeker helpen
  • Wanneer bekkenbodem oefeningen leert u hoe u kunt versterken door verschillende oefeningen de bekkenbodem. Dit is belangrijk om je lichaam te houden onverminderd overleeft de ontberingen van geboorte en geen na-effecten, zoals incontinentie achtergelaten.
  • Je zult ook leren hoe te bewegen in het dagelijks leven, zonder de bekkenbodem is te veel gebruikt. Dit is bijvoorbeeld bij het buigen over, staand of dragen nuttig.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, sport, geboorte, bekkenbodem, regressie sparen

Gerelateerde Artikelen aan Vijf bekkenbodem vriendelijke sport na de bevalling

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden