May 30

Klinkt dit bekend? In het midden van de meest onwaarschijnlijke situaties, om de telefoon te beantwoorden. Maar zelfs als je voorzorgsmaatregelen te nemen, en het geluid is trilling op, dit is vaak niet luid genoeg om het gezicht blozen. Vooral met de app "Viber" dit kan snel gebeuren. Zo wordt u gespaard verlegenheid in de toekomst, kunt u eenvoudig uitschakelen van de trilling.


Viber - off Vibration


Om pijnlijke situaties te voorkomen, kunt u eenvoudig uitschakelen van de trilling wanneer Viber.Zet de Trillen op Viber

  1. U kunt de trilling wanneer Viber schakelen door eerst te bellen naar de app op je telefoon en tik op het pictogram Viber.
  2. De app opent en je bent je contacten of uw laatste gesprekken weergegeven.
  3. Als u eigenaar van een iPhone, tik nu op de bodem op "Meer" om toegang te krijgen tot de instellingen. Wanneer een Android-smartphone, drukt u op de Menu-knop op uw telefoon.
  4. In de instellingen kunt u dan beginnen met het aanbrengen van wijzigingen. Als u naast het "trillen en rinkelen" verwijder het vinkje, stellen de app stil en kan dus ook uitschakelen de vibratie voor inkomende berichten.

Om de trillingen in de smartphone uit te schakelen

Als u wilt dat uw smartphone te trillen als er geen inkomende oproepen of berichten, kunt u eenvoudig op te slaan in de telefoon opties.

  • Met een smartphone met Android besturingssysteem, ga naar het menu van de telefoon. Probeer te zoeken op het pictogram met een versnelling om de "Instellingen" brengen. Onder "Device" vindt u de optie "Geluid", die u tikt vinden. Hier vindt u de optie "trillingsintensiteit" vinden wordt weergegeven. Schuif de schuifregelaar helemaal naar links uit te schakelen de vibratie voor inkomende gesprekken en meldingen.
  • Om de trillingen op de iPhone te zetten, selecteert u eerst het menu van de smartphone en tik op het pictogram om "Instellingen", die wordt gekenmerkt door een versnelling. Hier vindt u het "tonen" optie te selecteren. Tik op de knop naast de "Trillen" optie om de trilling van de smartphone te stoppen.

Tags: Apps, mobiel, Viber, smartphone af, trillingen

Gerelateerde Artikelen aan Viber - off Vibration

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden