May 30

Viber is uitgegroeid tot een populaire communicatie dienst op de iPhone. Maar de grote vraag heeft ook zijn keerzijde en servers kunnen worden overweldigd. Maar dat is niet de enige reden waarom de app op uw smartphone niet zou kunnen werken.


Viber niet werken op de iPhone - het zou de oorzaak zijn


Dankzij communiceren Viber konstenfrei over de iPhone.Waarom de dienst niet werkt

  • Als Viber niet werkt, kan dit te wijten zijn aan een overbelasting of defecte programmering van de server. Net als bij andere IM en VoIP-diensten, Viber moet elke boodschap en elk gesprek op de server correct vervoeren. Met meer dan 300 miljoen gebruikers een enorme rekenkracht nodig is.
  • Naast de problemen met de server, de niet-functionerende app wanhoop zelfs voor uw internetverbinding. Voor de overdracht van gesproken berichten een sterke lead nodig is. 3G of LTE, evenals een snelle Wi-Fi zijn ideaal - maar alleen als het signaal past. Test de huidige snelheid met de DSLWeb snelheidstest . Indien het resultaat moet zijn dan 200 kbit / s te downloaden, de snelheid onvoldoende.

Laat meldingen voor Viber

  1. Viber zelf, maar de waarschuwingen niet werken? Open de instellingen en ga daar op "Releases". Kijk voor "Viber".
  2. Zodra u de invoer hebt getikt, moet u de Note-stijl en de instellingen voor het sorteren van de verwijzing zien. Om het algemeen activeren notities, selecteer "Opmerking stijl", "banner", zo Viber laat u inkomende berichten tijdens het gebruik van de iPhone.
  3. Over extra geluiden vertrekken berichten die u herkent ook wanneer u niet de smartphone tijden gebruikt.

Geef de iPhone App een nieuwe kans

  1. In sommige gevallen kan helpen bij het opnieuw installeren van Viber. Unlock voor iPhone, houdt u het pictogram app langer ingedrukt en tik op de X die verschijnt om de app te verwijderen.
  2. Dan start u de nieuwe iPhone, schakelen naar de App Store en zoek opnieuw Viber uit. Laat de dienst dan op uw smartphone belasting.
  3. Start de app om ze opnieuw te gebruiken voor de communicatie.

Het is mogelijk dat geen van deze stappen helpen. In dit geval kan worden aangenomen dat Viber momenteel niet werken vanwege problemen met de server. Bevestiging van de problemen die je krijgt met AlleStörungen.de . Daar kunt u kijken of de andere iPhone-gebruikers hebben problemen met de service. Merk op dat dit geen officiële platform van de ontwikkelaar, maar slechts een mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Tags: Internet, software, consumentenelektronica, iPhone, app, Mobiele telefoon, Chat, VOIP, Viber

Gerelateerde Artikelen aan Viber niet werken op de iPhone - het zou de oorzaak zijn

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden