May 30

De gratis VoIP-software Viber is populair bij veel iPhone-gebruikers. Maar juist op deze mobiele telefoon niet werkt, de app soms. In dat geval kunt u gemakkelijk dit te verhelpen. Voor andere telefoons echter wordt het moeilijker.


Viber is niet - je kunt doen


Veel gebruikers ergert, als Viber niet goed werkt.Viber - praktisch en gratis

Viber is een zogenaamde VoIP software. Dit betekent dat u het kunt gebruiken om zogenaamde IP-telefonie te bedienen. Deze is gratis. Hoewel Viber wordt vaak bekritiseerd voor onvoldoende bescherming van gegevens, de software is het feit dat het gratis is, zeer populair. Vergeet niet dat om verbinding met het internet en ook oproepen van Viber netwerk out zijn niet gratis, maar. Als u dit niet bang, deze app is voor u. Dan moeten ze ook werken maar. Maar dit is niet altijd het geval.

Software werkt niet - detecteren fouten

  • Het gebeurt vaak dat terwijl je de software heel normaal te installeren dat je dan maar kan niet bellen verzenden. Of je een foutmelding of het gebeurt gewoon niets.
  • Soms gebeurt het dat terwijl u een gesprek dat het ene kan je niet horen. Ook in dit geval het programma niet correct werkt natuurlijk omdat de telefoon is inderdaad de meest belangrijke basisfunctie.
  • Soms foutmeldingen wanneer u probeert om het programma te gebruiken. Een voorbeeld is de volgende foutmelding: "... Om Viber gebruik je in staat moet stellen push-notificaties Ga naar uw scherm iPhone-instellingen om hen in staat Kom terug naar Viber en druk retry"

Helaas is de oplossing voor deze problemen is niet altijd gemakkelijk.

Wat te doen, dus Viber komt weer

  • Als u gebruik maakt van een iPhone en Viber niet uitgaat, het raadsel is meestal eenvoudig. Open het menu instellingen, zie de kleine tandwielpictogram.
  • Er is een sub-post, die wordt genoemd, afhankelijk van de versie van de mobiele telefoon "Strand emissierechten" of "communicatie". Controleer dit door simpelweg te klikken op het. Dan moet je in staat om de service normaal gebruiken.
  • Voor andere telefoons is het altijd maar keer de gouden manier om te verwijderen en opnieuw installeren Viber. Soms ging het mis alleen tijdens de eerste installatie, die kan worden verholpen door een nieuw te kopiëren van de software.
  • Soms is het echter ook zo dat het systeem de software gewoonweg niet aankan. Dit is in Symbian het geval, maar ook in oudere modellen telefoons, bijvoorbeeld van Nokia. In dat geval kunt u alleen de support stuur dan een e-mail en vragen dat Viber zo snel mogelijk compatibel is gemaakt.

Tags: software, Verbinding, mobiel, gesprekken, problemen, Viber

Gerelateerde Artikelen aan Viber is niet - je kunt doen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden