May 30

De VoIP-service Viber is een alternatief voor WhatsApp, zodat u berichten te verzenden gratis. De app synchroniseert met uw lijst telefonisch contact. Als niet alle telefooncontacten weergegeven, kan dit meerdere oorzaken hebben.


Viber contacten worden niet weergegeven - je nu moet doen


Met Viber je gratis berichten sturen.Uw contacten worden gesynchroniseerd met Viber

Viber is een gratis smartphone app en kan op de meeste smartphone-modellen worden geïnstalleerd. Maak een gratis account en kan vervolgens verbinding maken met je vrienden. De functionaliteit is erg als WhatsApp en u kunt berichten versturen gratis via het internet, met inbegrip van afbeeldingen en video's. Nadat u Viber geïnstalleerd automatisch voert een synchronisatie en tegoeden bij alle contacten uit uw lijst. Daartoe wil de app toegang tot uw adresboek. Vrienden die de app is ook geïnstalleerd op hun smartphone, ontvangt een passende referentie. Wees in de smartphone app bepaalde contactpersonen wordt niet getoond, deze hebben de boodschapper is niet op uw smartphone geïnstalleerd. Helaas wanneer het synchroniseren kan ook een probleem zijn optreden. Dit betekent dat niet alle Viber-vrienden in de lijst. Deze fout kan ook worden beïnvloed alleen individuele of alle contacten.

Als je vrienden niet worden weergegeven

  1. Indien in enig Viber contacten worden weergegeven, zodat opnieuw te installeren van de app is de snelste manier. Sluit uw smartphone met het internet en het uitvoeren van een synchronisatie met uw adres door.
  2. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de laatste versie van Viber is op uw smartphone. Voer een update, indien dit niet het geval is.
  3. Daarnaast kunt u de lijst met contactpersonen te werken. Roep dit op de app-menu, pull-down de lijst en hou het kort. De applicatie zal nu een update uit te voeren.
  4. Als alleen bepaalde contacten niet wordt weergegeven, kan dit te wijten zijn aan de instellingen van de app. Roep dit op "Meer" en "Instellingen" en klik op "Contacten beheren". Verberg alle contacten en druk op "Klaar".
  5. In sommige gevallen, ook de verkeerde nummerformaat tot een weergaveprobleem. Voer uw adres en de contactpersoon, die niet voorkomt in Viber bewerken. Verander er het internationale voorvoegsel van "49" in "0049".
  6. Wilt u een nieuwe vriend te Viber uitnodigen, klik dan op "Meer" en scroll naar beneden een beetje. Hier heb je uitnodigingen via SMS, Facebook, Twitter of e-mail.

Tags: smartphones, Mobiele telefoon, contacten, Viber, herinneringen

Gerelateerde Artikelen aan Viber contacten worden niet weergegeven - je nu moet doen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden