June 1

Sinds 1999, een psychotherapeut wet betreffende de regeling zekerheid voor deze beroepsgroep van toepassing. Het is niet langer genoeg psychologie gestudeerd hebben, heeft ook een opleiding in een van de drie gevestigde therapieën hebben voorgedaan. Hoe om de nodige goedkeuringen te verkrijgen en hoe u psychotherapie kan bieden?


Verzekering goedgekeurd voor Psychotherapie - dus je zal psychotherapeut met goedkeuring


Therapieën met recept vestigen © Matthias_Preisinger / PixelioSinds 1999 voltooide een diploma psychologie is niet meer genoeg is actief als psychotherapeut te zijn. Huidige Beroep U mag alleen dragen als je een grondige opleiding in een therapeutische methode hebben afgerond.

Vereisten voor het toepassen van psychotherapie

  • Als je wilt als psychotherapeut voor volwassenen om een ​​zorgverzekering licentie aan te schaffen, dan moet u het bezit van een master of een diploma in de psychologie. Je moet hebben zich gespecialiseerd in de klinische psychologie. Als een toekomstige kind en jeugd therapeut u kunt ook pedagogie of sociale pedagogiek gestudeerd hebben.
  • U moet dan vullen een training in een erkende psychotherapeutische benaderingen. Deze methoden zijn de gedragstherapie (correctie van ziekteverwekkende gedrag), diepte psychologie (resolutie momenteel moeilijke situaties) of analytische psychotherapie / psychoanalyse (verwerking van het verleden conflicten).
  • Daarnaast zijn er andere methoden van psychotherapie (ongeveer gestalttherapie of lichaamsgerichte therapie), maar deze worden niet herkend door een contante goedkeuring.
  • Deze ontwikkelingen worden aangeboden door diverse opleidingsinstituten en ten minste 600 uur theoretische en praktische activiteiten in een psychiatrisch ziekenhuis en in een psychosomatische kliniek of ambulante praktijk. Verder prospectief therapeuten treden hier als onderdeel van de training behandelingen voor patiënten die vervolgens worden geëvalueerd in de context van het toezicht.
  • De opleiding duurt drie jaar en full-time part-time 5 jaar. Daarna mag je de titel "psychotherapeut" te gebruiken. Hiermee kunt u een betaalde werknemer in een werk over de praktijk in een psychiatrisch ziekenhuis of zijn.

Hoe krijg je een ziektekostenverzekering licentie?

  • Echter, de psychotherapeut opleiding alleen is niet genoeg om een ​​ziektekostenverzekering licentie te verkrijgen en dus openen hun eigen praktijk en in staat zijn om er wettelijk verzekerde patiënten ten koste van de ziektekostenverzekering te behandelen. U ontvangt een cash vervoeren nodig.
  • Dit betekent dat voor elk gebied een bepaald nummer op therapeut psychotherapie en zo weinig werkwijzen zijn om deze contanten rechtbank gelegen is aanwezig. Soms in een regio niet rechtbanken, zijn echter vrijer.

Bovendien is dat zelfs artsen psychotherapeut training en beveiligingsschema het therapieproces kan verkrijgen. Als je als psycholoog zou willen patiënten te behandelen, maar hebben geen licentie om te oefenen, dan kunt u een licentie te geven aan psychotherapie praktijk na Heilpraktikergesetz alternatief. Hiermee kunt u vaak begeleiden particulier verzekerde of verzekerd door aanvullende wettelijke voor artsen behandelingen therapeutisch. Voor psychologen die therapeutisch werkzame vóór 1999 ook bijzondere regels, zodat zij niet vereisen dat de bovenbeschreven uitgebreide therapie training onder bepaalde omstandigheden zijn.

Tags: Onderwijs, Beroep, psychotherapie, psychologen, psychotherapeuten

Gerelateerde Artikelen aan Verzekering goedgekeurd voor Psychotherapie - dus je zal psychotherapeut met goedkeuring

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden