May 30

Eenmaal aangekomen op de fietsketting en de broek zijn voorbij - veel mensen denken dat uitstrijkjes voor kleding zijn de doodstraf. Dergelijke vlekken kan goed zijn, maar krijgen op met vlekkenverwijderaar, maar vooral met een eenvoudige huis remedie.


Verwijder vetvlekken uit kleding


Vet vlekken gemakkelijker dan algemeen bekend verwijderd.Wat je nodig hebt:

  • Boter
  • Wasmiddel
  • Geest

Verwijder vlekken met huismiddeltjes

  1. Vlekken zijn olie gebaseerde vlekken en laat met boter gemakkelijk verwijderd. Het masseren van hen eenvoudige huishoudelijke boter in de gevlekte plek van het kledingstuk en spoel af met lauw water. Afhankelijk van de intensiteit van het uitstrijkje u deze procedure meerdere malen te herhalen. U vindt boter lost het vet uit de kleren.
  2. Daarna, was de getroffen kledingstuk op 40 of hoger 60 graden Celsius in de wasmachine. Omvatten, indien beschikbaar, vlekkenverwijderaar toegevoegd, slaagt dus in het verwijderen van de vlekken nog veiliger.
  3. Moet niet zichtbaar zijn voor de wasserij vlekken, de procedure herhalen. Indien nodig, genieten van het kledingstuk voor het eerst wassen in een reinigingsmiddel.

Verwijder vlekken met een reinigingsmiddel uit kleding

  1. Detergent goede vet verwijderende eigenschappen, die inherent zijn aan het wassen en omdat het ook wordt aangetroffen in elk huishouden, is het vaak gebruikte vlekken te verwijderen. Ga op dezelfde manier met de boter en genieten van de vlek met wasmiddel. Na de hoofdwas, moeten ze worden gegaan of op zijn minst al gedecimeerd.
  2. Heb geen boter en geen wasmiddel voor de hand dus neem alle bovenstaande goo met een mes of iets dergelijks voorzichtig uit het stof uit. Dan droog de vlek door bestuiven hij bijvoorbeeld met bloem en het gebruik van gemeenschappelijke huishouding vlekkenverwijderaar zoals alcohol.

In tegenstelling tot het gebruik van vlekkenmiddelen spaart het gebruik van huismiddeltjes zoals boter of spoelen van het weefsel.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder vetvlekken uit kleding

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden