June 1

Wil je gewoon snel verf de nagels en toen gebeurde het: een plons van kleur aan uw kleding. Maar de vlek blijft niet. Om nagellak voorzichtig te verwijderen uit kleding.


Verwijder nagellak - dus je krijgt vriendelijke vlekken uit kleding


Nagellak vlekken U kunt uzelf verwijderen.Wat je nodig hebt:

 • Aceton
 • Smeren Knife
 • Doek
 • Wattenstaafjes

Verwijder nagellak van kleding - zo gaat het

 1. Zij hebben de nagels en een druppel op je kleren geschilderd? Als de vlek is zeer vers op de kleren, dan moet je snel pak een mes en het smeren van de nagellak vlek van kleding 'Verwijder'. Dit is belangrijk, zodat de plek niet zal worden gewreven in de kleding en niet uitgekeerd. Dus let op dat je nooit nagellak vlekken moeten wrijven met een doek van de stof, want dan is de kleur alleen dieper in het weefsel werk je.
 2. Het grootste splash van kleur Eenmaal weg van de kleding of de nagellak al gedroogd, kunt u de vlek te verplaatsen met aceton aan het lichaam. Het is bijzonder belangrijk om binnen te proberen de zoom van het kledingstuk als de stof niet vervagen of verliest zijn kleur.
 3. Indien dit niet het geval, dan kan met de aceton. Leg een stuk doek (een oude handdoek, een oude lap o. Ä.) Onder de plek die u wilt verwijderen, zodat tussen de getroffen laag van de kleding en het intact.
 4. Dompel een wattenstaafje in het oplosmiddel nu. Maar let op: Zorg ervoor dat de aceton in contact is niet met je ogen, zelfs met je slijmvliezen of andere textiel. Ook moet je altijd aceton buiten het bereik van kinderen en huisdieren.
 5. Wrijf de swab over de vlek voorzichtig nu, om het zo te verwijderen. Als de nagellak is overgeslagen op het staafje, neem dan een nieuwe, zo niet om de verf op te spreiden.
 6. Was afzonderlijk sluit het kledingstuk, maar verder als gebruikelijk.
 7. Kleine spatten kan overigens vaak schrapen met uw nagel. Let op: alleen ongevoelig stoffen proberen om niet zo snel opruwen.

Als de vlek niet kan worden verwijderd, of moet u enige twijfel met betrekking tot de schade die het oplosmiddel zou kunnen doen, brengen de getroffen kledingstuk plaats in de schoonmaak.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder nagellak - dus je krijgt vriendelijke vlekken uit kleding

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden