June 1

Draag oude kleren wanneer het kleuren van het haar, dan is het niet zo slecht als een beetje haarkleur uitnodigt om uw kleding. Maar moet nog steeds iets landde op een goede T-shirt of een broek, kunt u de lelijke plek te verwijderen met eenvoudige middelen.


Verwijder haarkleuren op kleding met huismiddeltjes


Patches van haarkleuren kunnen worden verwijderd met een beetje geluk.Als haarkleuren land op de goede kleren

Vervelend is wanneer het haar kleuren land op de kleding. Een tweede is niet goed verzorgd en nu al is er een lelijke vlek op uw kledingstuk.

  • Als u een frisse plek op uw kleding te vinden tijdens het verven van je haar, moet u de vlek onmiddellijk bedekken met haarlak. Spuit de spray, maar alleen op de ongewenste plek.
  • Voer de getroffen kledingstuk, als je eenmaal hebt besproeid met haarlak, in de wasmachine. Start de gebruikelijke wassen en weg van de lelijke patch van kleur.

Maar vaak de oorzaak van de vlekken, zonder dat je het merkt. Zelfs als ze niet langer verse, kunt u de vlekken met huismiddeltjes verwijderen.

Om de vlekken met huismiddeltjes verwijderen

Lastige vlekken door haar kleur, kunt u verwijderen met nagellak remover en bakpoeder.

  • Bevochtig de Färbemittelfleck met water en strooi er een pakje bakpoeder op. U moet verlaten voor een tijdje het poeder en plaats het kledingstuk in de was.
  • Het kan nodig zijn om het proces nog een keer herhalen. Als de vlek volledig kunnen worden verwijderd, afhankelijk van het aantal pigmenten in de kleur.
  • Als u wilt om het te proberen met nagellak remover, dan heb je een goede wrijven de vlek zo opgelopen. De natte plek die u nodig hebt om te deppen met een vloeipapier en probeer het later opnieuw.
  • Was zoals gewoonlijk verontreinigde kleding en strooi de plek toch weer kan met nagellak remover als de vlek nog niet volledig verwijderd.

Alle methoden moeten meerdere malen onder bepaalde omstandigheden worden herhaald. Mocht de plek na een aantal pogingen nog steeds bestaan, dan is het kledingstuk kan je niet redden, helaas. In dat geval kunt u alleen naar een reiniging en vragen of het kledingstuk kan worden opgeslagen.

Tags: huismiddeltjes, kleding, Mode, vlekken, verwijder, haarverven

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder haarkleuren op kleding met huismiddeltjes

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden