May 31

Donker haar kunnen verstoren en kunnen worden verwijderd slechts moeilijk zonder huidirritatie, vooral in gevoelige gebieden. Wilt u die vervelende haren op de buik zelf verwijderen en comfortabel voelen als een vrouw middenrif weer recht? Hier is hoe het werkt.


Verwijder haar op de buik als een vrouw - met deze tips slaagt's


Een mooie buik kan ook genieten.Verwijder donker haar op de buik - Tips voor vrouwen

  • Wilt u slechts enkele haren op de buik te verwijderen, kunt u een vrouw rustig te grijpen om een ​​pincet. Net als in de correctie van wenkbrauwen, plukken elke keer is minder ingewikkeld, minder pijnlijk en de irritatie van de huid is laag.
  • In plaats van de haren op de buik te verwijderen, kunt u ze ook bleken. De toegang tot deze speciale bleekmiddel achterkant, die zijn afgestemd op het bleken van het lichaam. Maar wees voorzichtig, afhankelijk van de middelen en applicaties, terwijl de overeenkomstige delen van de huid kan worden opgefleurd.
  • Gebruik geen scheren. Of het nu droog of nat, scheren zal niet alleen de donkere haar te transformeren in stekelige stoppels, maar ook lichter haren zichtbaar en ook niet lang duren.
  • Om het haar op de buik permanent te verwijderen, kunt u als vrouw - zijn te koud was of warm wax - en natuurlijk als een man. Gevoelige huid kan deels sterk geïrriteerd door, echter, dus je moet gelden na het ontharen voldoende koel en voedende stoffen.

Ontharen op de gevoelige huid - dus ga je met suiker

  • Om het haar op de buik verwijder voorzichtig, vrouw duimen beste suiker. De zachte maar effectieve ontharen, ook wel Sugaring, maakt gebruik van een mengsel van suiker, citroensap en water. De resulterende massa kleeft aan het haar, maar niet de huid.
  • Aangezien het zoeten agents tranen alleen door het haar, maar niet op de huid, deze wijze van ontharing is geschikt voor gevoelige huid.
  • Wanneer Sugaring haren worden verwijderd met de richting van de groei, maakt de huid veel minder prikkelbaar en u kunt zelfs de haren op de buik vrijwel pijnloos en zelfverzekerd als vrouw weer dragen van bikini te verwijderen.

Tags: Schoonheid, haar, vrouw, ontharen, buik, verwijder

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder haar op de buik als een vrouw - met deze tips slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden