June 1

Geuren in het tapijt, ontstaan, zelfs als je nog steeds rond als een goede verzorging van uw tapijt. Het verwijderen van geuren uit een tapijt niet zo eenvoudig als een tapijt alleen worden gereinigd in zeldzame gevallen de wasmachine. Met de volgende methoden het je lukt toch om nare geurtjes uit het tapijt te verwijderen.


Verwijder geuren uit vloerbedekking - hoe het werkt


Geuren in het tapijt om verschillende redenen. © Karl-Heinz_Liebisch / PixelioWat je nodig hebt:

 • Tapijtreinigers - schuim of natte poeder
 • Wasborstel
 • Stofzuiger

Om uw tapijt krijgen geurvrij, is het noodzakelijk dat u met een tapijtreiniger om grondig schoon, in tegenstelling tot het verwijderen van vlekken moet u het gehele oppervlak te behandelen.

Wat u moet overwegen bij tapijt reinigen

 • De meeste tapijten hebben een blurb die je kunt lezen wat het is bij het schoonmaken in acht worden genomen. Afgezien van pluche tapijt, kunt u invoeren in de wasmachine, moet u slechts zeer spaarzaam bij het schoonmaken met water, of helemaal niet, want een tapijt van gedroogde te langzaam, waardoor nog erger geuren dan voorheen.
 • Gebruik een droge, warme weer te laten drogen en lucht uit het tapijt na het reinigen buiten. Met een grote tapijt gebied, open alle ramen en bieden u het hele reiniging voor een gespierde vermogensafgifte.
 • Zet het tapijt op de rug, want vaak zijn gelekt verontreinigingen die de slechte geuren veroorzaken. Om te voorkomen dat het tapijt ruikt nog steeds slecht, ook al heb je de stapel hebt schoongemaakt. De rug kan het gemakkelijkst reinigen zijn. Hier is het vaak voldoende gewoon te wrijven met een vochtige spons over het oppervlak. Het is ook belangrijk is dat u het oppervlak grondig kan drogen.
 • Gebruik geen zeep met reinigingsmiddelen, zelfs als u worden aangeboden als een tapijtreiniger. Het probleem met zeep op basis van reinigingsmiddelen is dat je nodig hebt om het schuim te verwijderen met meer water dan goed is voor het tapijt, maar niet verwijderen het schuim grondig, het tapijt ziet er vettig.
 • Het meest geschikt voor het verwijderen van geuren uit het tapijt zijn speciale natte poeder Kobosan sneeuw en Kobosan actieve Vorwerk of een reinigende schuim, vanaf Sonax. Deze fondsen zijn niet alleen bewezen, maar ook zeer eenvoudig te gebruiken, zoals u, tenzij uw stofzuiger, geen speciale apparatuur nodig.

Om geuren met natte poeder en schuim verwijderen

De behandeling van natte poeder en schuim is hetzelfde en werkt zonder gebruik van water. Zorg alvorens te kopen dat het reinigingsmiddel geschikt is voor uw stapel.

 1. Zorg ervoor dat alle stukken van meubilair dat op het tapijt staan ​​beneden.
 2. Open de ramen wijd.
 3. Vacuüm uw tapijt grondig en test het poeder of het schuim op een onopvallende plaats van het tapijt aan de kleurechtheid controleren.
 4. Individuele plekken kan worden verwijderd met een beetje poeder of schuim, die u een wasborstel te nemen.
 5. Geniet van de behandelde plekken grondig voordat vervolgens te behandelen het hele gebied tegen geuren.
 6. Breng een deel van de stofzuiger op en verdeel het aan mij de wasborstel. U kunt kennismaken met de borstel door het midden tikken. Behandelen als sectie voor sectie, totdat de hele tapijt wordt geleverd.
 7. Niet in de behandelde gebieden en ook ervoor te zorgen dat niemand anders het tapijt kan begaan. Nu laat de reinigingsmiddelen 30 minuten door te voeren.
 8. Zuig het reinigingsmiddel met uw stofzuiger op, zet u de stroom naar het hoogste niveau en ga meerdere malen over het tapijt, zorg ervoor dat u al het wasmiddel uit het tapijt te verwijderen.
 9. Na de behandeling, moet u uw tapijt opnieuw impregneren, passende middelen voor dit je commercieel te krijgen.

Nu heb je niet alleen de onaangename geuren uit de buurt van uw tapijt, maar opgefrist en de kleuren weer.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder geuren uit vloerbedekking - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden