June 1

Cornea - een bijzonder onwelkome smet, die zich vooral manifesteert onder de voeten. In zijn handen Hij is bijzonder opvallend. Maar gelukkig kan het worden verwijderd met weinig inspanning.


Verwijder eelt op de handen - hoe het werkt met het hoornvlies bestand


Eelt op de handen is verontrustend. © Dr. Klaus-Uwe Gerhardt / PixelioWat je nodig hebt:

 • Water
 • Douchegel
 • Eeltvijl
 • Hand Cream met 10% Urea

Cornea is lelijk vooral op de handen en ziet er ook erg onverzorgd. Afgezien van het feit dat de cornea ook pijn kan ervaren. Er zijn verschillende manieren om dit vervelende huid te verwijderen. Men zal hier precies uitleggen.

Cornea strijd - eerste stappen

 1. Om het eelt op je handen perfect te verwijderen, moet u uw handen eerste weken. Laat deze lopen wat warm water in een bekken en voeg een scheutje douchegel toegevoegd.
 2. Baden. Je handen nu 10-15 minuten in het warme water Dit geeft manier om het hoornvlies, zodat u kunt dan eenvoudig worden verwijderd.

Mooie handen met het hoornvlies bestand

 1. Neem na de opgegeven tijd je handen uit het water en dep de huid gemakkelijk met een handdoek.
 2. Verwijder nu de eelt op je handen, door zachtjes te wrijven op de juiste plaats met het hoornvlies file totdat u tevreden bent met het resultaat. Weer spoel de cornea bestand tijdens dit proces met water, waardoor het een ideale slijpeffect worden verkregen.
 3. Spoel uw handen na weer verwijderen van de onaangename hoornvlies onder stromend water om geschaafde resten te verwijderen.
 4. Droog uw handen nu grondig.
 5. Crèmes je de punten die vroeger was het hoornvlies, uiteindelijk met een dikke handcrème en een zorgvuldig. Het beste is om een ​​product te gebruiken met een Ureaanteil van 10%. Om het genot van uw gemanicuurde handen te verlengen.
 6. Om ervoor te zorgen dat uw handen altijd zo mooi, je ze regelmatig veel uitgeven en herhaal de procedure met het hoornvlies bestand indien nodig.

Tags: Schoonheid, zorg, manicure, handen, hoornvlies

Gerelateerde Artikelen aan Verwijder eelt op de handen - hoe het werkt met het hoornvlies bestand

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden