May 30

Houten vloeren zijn erg populair bij veel en vloerverwarming ook. Voor het leggen van parket of laminaat, moet je altijd in gedachten houden dat hout niet misschien graag de hoge temperaturen.


Verwarmde vloeren - laminaat of hardhout?


Houten vloeren kunnen problematisch vloerverwarming zijn.Een vloerverwarming heeft veel voordelen, dat is heel duidelijk. Reeds alleen het feit dat je warme voeten, natuurlijk, spreekt voor het. Wilt u, maar nu zelfs per se een vloer van laminaat en parket, dan moet je voorzichtig zijn, anders is schade aan de vloer.

Laminaat en vloerverwarming

  • Onder een laminaat gewoonlijk een geluidsisolatie. Daarom is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan hoe hoog is de thermische weerstand, anders moet je warmte en het zal niet echt warm.
  • Informeer voor het kopen van een als dit soort hout is geschikt voor vloerverwarming. Het hout moet echter ook bestand tegen hogere temperaturen.

Vloeren en vloerverwarming

Ook hier moet het weer op de thermische weerstand. Hij valt in een parketvloer maar meestal groter.

  • Gebruik alleen een voorbewerkte, aangezien dit al is ontworpen voor een vloerverwarming. Maar kijk uit voor de naam van het hout. Als er dat de vloerverwarming mag alleen worden gebruikt als extra verwarming, is het geschikt voor u als u opwarmen permanent zo.
  • Parket heeft alleen problemen als een reparatie in behandeling is. Tijdens het laminaat gemakkelijker parket kunnen verwijderen moet dan opnieuw worden opgenomen, wat een veel hogere kosten.

Kortom, parket en laminaat geschikt voor vloerverwarming. Natuurlijk moet altijd worden herinnerd dat de tegels geleiden de warmte veel beter, maar het is niets tegen hout. Laat je maar noodzakelijkerwijs goed geadviseerd, omdat er geen punt als u al zwelt het hout na het eerste stookseizoen of vislijnen.

Tags: Wonen, parket, laminaat, vloerverwarming

Gerelateerde Artikelen aan Verwarmde vloeren - laminaat of hardhout?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden