May 30

Viscose U kunt gemakkelijk vlek. In elke drogist kunt kleurstoffen te kopen in de gewenste kleur en zo helpen uw kleding een nieuwe impuls.


Verven viscose - Hier is hoe


Heldere kleuren zijn welkom.Wat je nodig hebt:

  • Verfstof
  • Wasmachine

Viscose kan van kleur veranderen

Geborsteld kleding Viscose Je hoeft niet weg te geven als de kleur is niet zo glorieus, als in het begin.

  • Het is ongelooflijk gemakkelijk om kleur viscose, omdat de stof is samengesteld uit natuurlijke vezels en neemt daarom de kleur heel gemakkelijk. Ook kunnen kleur en andere natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en gemengde weefsels die bestaat bijvoorbeeld uit 30% viscose en 70% katoen.
  • Kleuren voor het verven van je kleren je in goed gesorteerde supermarkten en in elke drug store. De toepassing van kleur is zeer eenvoudig en het verfproces wordt uitgevoerd in de wasmachine uitgevoerd.

Daarom alleen kledingstukken kunnen worden geverfd, kan in de wasmachine worden gewassen. Verwijder de juiste informatie op het etiket van elk kledingstuk van de fabrikant.

Om de kleuren te verbeteren

Dus echt niets mis gaat, moet u altijd de instructies van de fabrikant. Deze verwijzen naar de bijsluiter van de verpakking, of direct op het karton. Kleur kan viscose tot 60 ° C in de wasmachine. Hoeveel verf je gebruikt, hangt af van het gewicht van de kleren. Met een pak van kleur kunt u 300g stof verven en het bereiken van een sterke toon. Kleding moet voor worden gedraaid aan de linkerkant.

  1. Was het kledingstuk normaal en voer het schoon, nog vochtige viscose terug in de trommel.
  2. Snij de zakken van verf bovenaan het op de top van het weefsel, die al in de machine.
  3. Afhankelijk van de kleren die je op een temperatuur van 60 ° C of 95 ° C.
  4. Selecteer in de wasmachine, het programma "Kreukherstellend" of "Fijne was", en start de machine. Laat het programma uit te voeren door middel van volledig.

Was het kledingstuk gemaakt van viscose dan weer met detergent, de temperatuur, maar alleen op 40 ° C En je moet vlekken op uw kleren succes viscose.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verven viscose - Hier is hoe

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden