May 30

Als u hebt verplaatst in uw appartement of uw huis laminaat, kunt u deze wisselen met een nieuwe. Dit is vrij eenvoudig, omdat de isolatie en de onderbouw normaal kan worden gehandhaafd.


Vervang laminaat - hoe het werkt


Laminaat met een nieuwe uitwisseling © Siegfried_Fries / PixelioLaminaat is een zeer duurzaam, die nog vele jaren afhankelijk van de kwaliteit en zorg. Als hij niet meer ziet er zo mooi of als u een verandering wilt, kunt u de vloer te wisselen. Wanneer het laminaat werd gelegd met een onderbouw en isolatie, kunt u dit laten en vervang het oppervlak met een nieuwe. Dit vereist echter dat deze nog steeds zeer goed bewaard gebleven.

Neem de oude laminaat uit

  • Als u wilt vervangen laminaatvloer, moet u de oude vloer aanvankelijk verwijderen zeer voorzichtig. Vooral als je de grond niet zelf hebben gelegd, moet u controleren hoe hij werd overgebracht. Is een stabiele onderbouw beschikbaar en zijn ook de isolatie matten afzonderlijk en niet gelegd geïntegreerd in de afzonderlijke elementen, kunt u de uitwisseling tot de aankoop van de grond te beperken.
  • Verwijder deze met zorg om te voorkomen dat schade aan de isolatie. Individuele beschadigde plekken in de isolatie kan worden hersteld door het vervangen van de mat.

De uitwisseling is zeer eenvoudig

  1. Bereken de vraag en koopt de nieuwe laminaat volgens de afmetingen. Ook rekening houden met het afval aan de randen.
  2. Zelfs als u kiest voor een laminaat in een soortgelijke kleur, moet u de sidebars vervangt in ieder geval. Deze worden vernietigd door de ontmanteling meestal.
  3. Begin met het opleggen van een muur en je loopt zodat de einden van de afzonderlijke elementen ten opzichte van elkaar. Alleen dan krijg je een visueel goed uitziende laminaat vloer die een veilig loopvlak biedt.
  4. Zaag het afval aan de uiteinden af ​​en sluit uw nieuwe vloer met de rand strips.

Je moet echt de sub-structuur van uw laminaatvloer controleren zeer goed. Vernieuwen in geval van twijfel, in plaats van, want het is erg vervelend als je nodig hebt om een ​​dure laminaatvloer te kopen en dit werkte na een korte tijd, want je beseft dat je de onderbouw gehad, maar moet vernieuwen.

Tags: Yourself, Vloeren, laminaat

Gerelateerde Artikelen aan Vervang laminaat - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden