May 30

Wintertijd is koude seizoen. Man martelt zelf rond met een zere keel, hoofdpijn en pijn in het lichaam, en een verstopte neus. Wie niet willen toevlucht nemen tot chemische medicijnen, die ook kan helpen bewezen huismiddeltjes. Wat kan je helpen met een verstopte neus te ademen weer kan?


Verstopte neus - huismiddeltjes die u kunnen helpen de adem


Een verstopte neus is recht nacht zeer verontrustend.In het koude seizoen kunt snel gevangen een koude tijden. Maar niet ooit willen een dan een voorraad op de middelen op chemie gebaseerd, dus neem de meest ook aanzienlijke bijwerkingen. Gewoon een verstopte neus is erg vervelend, zeker als je wilt proberen te slapen. Daarom probeer het uit, met een paar home remedies om de diepe ademhaling te vergemakkelijken. Wat huismiddeltjes kan helpen uw verstopte neus en hoe ze worden toegepast?

Hulp met home remedies voor neusverstopping

 • Neus Spoelen: Spoel je neus dagelijks met een zoutoplossing (bij de apotheek om de juiste dosering en de juiste neusdouche te krijgen). De zoutoplossing spoelt bacteriën, virussen en andere pathogenen van de neus en slijmvliezen bevrijd van de taaie afscheiding, waardoor de blokkade.
 • Neusspray met zeezout: Degenen die geen vrienden kunnen maken met een nasale douche, kan ook gebruik maken van een neusspray. Hier zijn er ook sprays die een zee zoutoplossing bevatten. Dit zeezout oplossing heeft hetzelfde effect als de zoutoplossing, hoewel iets minder werkt als een nasale spoelen.
 • Etherische oliën: Er zijn verschillende oliën, los te maken het slijm in een verstopte neus. Je kunt het gebruiken met eucalyptus en munt proberen (bijvoorbeeld 5 g menthol kristallen en twee spuit anijs olie in 50 ml warm water in te gaan en laat trekker roeren). Of krijgen de afgewerkte Japanse medicinale plantaardige olie. Enkele druppels halve zakdoek of een watje en gedurende de dag, indien nodig, ruiken. Je merkt hoe het kan ademen je neus beter. Zelfs 's nachts geplaatst naast het kussen, is het nuttig.
 • Adem: stoombaden met deze essentiële oliën net zo goed. Enter om een ​​paar druppels toe te voegen in een kom met warm water en plaats een handdoek over je hoofd en de kom, zodat u kunt ademen in de rustgevende stoom is het meest effectief. Inhaleren tenminste 10 minuten. Optimaal is een Inhalierzeit 15-20 minuten. Zorg ervoor dat het doek niet permanent opheffen, zodat zo lang mogelijk kan hete stoom stromen in het gezicht. Het is het beste om te gaan liggen voordat aangename muziek of audioboeken worden ontvangen, de tijd gaat snel. U kan de procedure per dag herhalen twee of drie keer, als je neus erg verstopt is. Het warme vochtige waterdamp, in combinatie met een (munt) olie secretie lossen prachtig.
 • Vochtigheid: De droge verwarmingslucht onze neus membranen droog en geïrriteerd. Zo kunnen bacteriën en virussen alleen redelijk goed koloniseren en vermenigvuldigen. Overweeg het gebruik van een goede luchtvochtigheid. Als u niet beschikt over een luchtbevochtiger hebt, kunt u een kom met water te zetten op de verwarming. Let op dat u het water regelmatig te veranderen en het reinigen van de kom, want als vormende bacteriën in het water, het is niet gezond om dit te inhaleren.
 • Kamille: Kamille thee te ademen, is ook goed voor de slijmvliezen van onze neuzen. Kamille heeft een helende en verzachtende werking. Zo kan men in plaats daarvan nemen met essentiële oliën, ook met kamille stoombad of plaats het op de verwarming.
 • Hot specerijen: Hoewel het moeilijk zou kunnen zijn voor een iets voor een zere keel om iets te heet, pittig eten, kan de focus niet ontdoen van de verstopte neus. Het lost en je kunt het slijm goed herausschnäuzen.
 • Verhoogde bedden - het ergste van de neus wordt gestopt liggen. Dus het is goed als je liegen als mogelijke verhogingen in de nacht en dus rechtop zijn kussen of bed.

Andere home remedies voor de neusverstopping

 • Wanneer een koude is het allerbelangrijkste: drink veel! Daarnaast moet u uzelf trakteren op de nodige rust. Dan kunt u ook doen zonder chemische middelen.
 • Voor een verstopte neus, kunt u Tiger Balm of andere essentiële oliën in plaats van chemische neusspray te gebruiken. Draag dit tot onder de neus. Niet zeker een sterke stoffen te gebruiken, omdat deze kan de huid verbranden.
 • Wrijf de borst en rug een bedtijd met essentiële oliën. Dus je kunt slapen door de nacht zonder verstopte neus.
 • Tijm is een goede slijmoplossend. Daarom is het drinken van koud of tijm. Zoals je bij de apotheek.
 • Als geen van deze middelen vrij te maken je neus, je moet krijgen van een apotheek maar een neusspray. Gebruik dit alleen maar voor het slapen gaan en slechts voor een paar dagen, omdat het anders verslavend kan maken.

Helpen u te allen, naar de dokter nodig. Omdat het nu kon hebben ontwikkeld een sinus-infectie, die niet kunnen worden behandeld met andere middelen binnen het huishouden.

Andere auteur: Martina Amann

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verstopte neus - huismiddeltjes die u kunnen helpen de adem

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden