May 31

Vele factoren leiden tot pijn in de rugspieren. Lichte oefeningen leiden tot een versterking van de rugspieren. Eenvoudige maatregelen besparen extra terug.


Versterking van de rugspieren - twee oefeningen om rugpijn te verlichten


Een zwakke rugspieren kan leiden tot pijn.Wat je nodig hebt:

  • Aandacht

De rugspieren is een complex systeem. Pijn in dit gebied ontstaan ​​meestal door onjuiste belading, stress, schade aan de wervelkolom of spierspanning. Rugpijn dat opnieuw voordoen, of als tekenen van verlamming of pijn optreden in de benen, moet je per se medisch verduidelijken.

Oefeningen om de spieren te versterken

Plan een regelmatige oefeningen om de spieren van de rug te trainen. Het is belangrijk dat de oefeningen indien mogelijk dagelijks uitgevoerd. Omdat ze weinig tijd nemen om een ​​paar minuten in de ochtend na het opstaan ​​om de rugspieren uit te versterken

  • De Katzenbuckel: knieën en handen op de grond: de knieën onder de heupen, handen in lijn met de schouders. Bij inademing door op zijn rug op een bult, zoals u het weet van katten. Spanning hier zoveel spieren: bekkenbodem, rug, buik. Als je uitademt ga naar de holle rug en ontspannen de spieren. Net wanneer je wakker wordt met pijn in de rugspieren, deze oefening helpt om de dag fris te beginnen.
  • Pushups: De klassieke push-ups is een oefening die niet alleen leidt tot een versterking van de rugspieren, maar ook versterkt de buik, armen en borst. Tegelijkertijd, wanneer de buik- en rugspieren versterkt en oefeningen. Veelbelovende om pijn te verlichten. De handen te leggen op de vloer met in de armen op schouderhoogte. Vooral in het begin is het makkelijker als de vereenvoudigde versie - loopt - met je knieën op de vloer. Buig nu je armen zo diep tot je bovenarmen parallel aan de romp. Als dit punt is bereikt, drukt u op de bovenarmen terug. Het is belangrijk op pushups dat Po zakt niet, maar het hele lichaam is gespannen. Misschien heb je slagen op de eerste dagen een paar herhalingen - je zult snel maar vergeet niet dat u blijvende.

Reliëf van rugspieren

Daarnaast kunnen de volgende maatregelen in het dagelijks leven te verlichten uw rugspieren en dus sla uw rug:

  • Wanneer zitten dat uw rug is recht. De poten zoveel mogelijk niet overschrijden.
  • Bij het buigen hun knieën te gaan, zelfs als het opheffen van de rug moet recht zijn.
  • Carry zakken, zorg ervoor dat de belasting gelijkmatig wordt verdeeld. Dit is zeer goed bereikt door rugzakken. Na het winkelen je draagt ​​voor je rug altijd gemakkelijk boodschappentas links en rechts in plaats van een zwaar aan één kant.
  • Uw rug zal dank u als je slaapt liggend op zijn kant met je knieën gebogen of op je rug.

Tags: sport, lichaamsbeweging, rugpijn, push-ups, rugspieren

Gerelateerde Artikelen aan Versterking van de rugspieren - twee oefeningen om rugpijn te verlichten

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden