June 1

Wie wil zijn belangrijkste spell heb je ten alle tijden of zullen de namen van zijn geliefde te vereeuwigen, dit leidt tot een leven met tatoeages. Verschillende lettertypen te helpen de uitvoering van het idee geslaagd.


Verschillende lettertypes voor tatoeages - dus kun je ze effectief te gebruiken


Met tatoeages kunt u laten zien wie voor u belangrijk is.Probeer verschillende lettertypes

  • Fonts zijn veel. Om een ​​overzicht te krijgen alvorens te beslissen, moet je kijken naar een aantal voorbeelden in vrede. Inspiration vindt niet alleen op het Internet (bijvoorbeeld onder schriftarten-fonts.de en dafont.de ), maar ook in tijdschriften en boeken over tatoeages. U zult zeker getoond talloze varianten Ook met uw tatoeëerder.
  • Laten we eens werken op deze indrukken en stel je voor hoe elke tekst eruit zou kunnen zien in dit document. Idealiter, drukt u de tatoeage tekst in verschillende lettertypen en te vergelijken is.
  • Als je een vaste hand, kunt u verf op een test van de tattoo zelf, om te proberen een paar versies.

Selectiecriteria voor je tattoo

Het belangrijkste criterium is duidelijk de eigen smaak. Maar ook andere aspecten kan u helpen beslissen:

  • Een ander criterium bij de keuze kon de overweging van wat het beste is voor uw boodschap. Bijvoorbeeld, een romantische zin of de naam van je geliefde op je huid, dan gebogen brieven zijn meer geneigd dan edgy, stoer uitziende personages houden.
  • Observeer voor het lettertype keuze, alsmede de leesbaarheid van de tekst. Als de resultaten genoemd sierlijke, de woorden kan worden misschien niet ontcijferd door de kijkers (u kunt natuurlijk ook gebruik maken van dit effect met opzet).
  • De grootte van de tatoeage speelt ook een rol voor het effect van verschillende fonts. Sommige tekens zijn kleine letters nauwelijks leesbaar. Anderen lijken onhandig in grote schriftelijk of vervormd.

Tip: Als u wilt een zeer bijzondere persoonlijke tatoeage te hebben, kan de woorden van een geliefde als een sjabloon op te schrijven en dus voorzien van de handtekening van de andere persoon permanent op zichzelf.

Tags: Schoonheid, tattoo, steek, selectie, fonts, body art

Gerelateerde Artikelen aan Verschillende lettertypes voor tatoeages - dus kun je ze effectief te gebruiken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden