May 30

Bij het gebruik van het internet, moet u uw login gegevens in de router in te voeren. Vaak is de verbinding wordt afgewezen als deze gegevens zijn niet correct. Daarom moet u eerst de items voordat u rechtstreeks van toepassing op Versatel.


Versatel Internet: verbinding werd ontslagen - wat te doen?


Indien foutieve toegang tot de gegevens wordt geweigerd.Verschijnt wanneer u een webpagina in Internet van Versatel Merk op dat de verbinding is afgewezen te openen, kan dit verschillende redenen hebben. Meestal is er een fout in de gegevens van de toegang tot de gegevens. Slechts in enkele gevallen is er een algemeen probleem van de zijde van de provider, die geen toegang tot het internet toelaat. In dit geval echter, zal er geen aanduiding.

Controleer geloofsbrieven van Versatel

  1. Met de conclusie van het contract met Versatel u de login-gegevens hebben ontvangen, zoals gebruikersnaam en wachtwoord voor uw internettoegang. U moet de router in te voeren.
  2. Hier moet u bijzondere aandacht besteden aan de hoofdlettergevoelig. Hier zijn cijfers of letters verkeerd gespeld of omgezet, wordt de verbinding geweigerd.
  3. Dus als een foutpagina verschijnt, opent u de instellingen van de router en selecteer "Internet" en vervolgens "Account informatie".
  4. Om de juistheid van de informatie te controleren, moet u naar beneden het wachtwoord in een tekstdocument eerste te schrijven, omdat de router meestal alleen asterisk (*) worden weergegeven. Weet u zeker dat er geen verwarring tussen nul (0) en de letter O aanwezig is, voert u het wachtwoord op een router te verbinden in.
  5. Na het opslaan, u de verbinding met het internet van de router en opnieuw starten. Dan zou er geen problemen optreden. Toch niet kan gecontacteerd worden, moet u een DSL-storing in overweging te overwegen.

Nr internettoegang

  1. Als uw internetverbinding door Versatel geweigerd ondanks het juiste login gegevens, moet u controleren bijvoorbeeld via de Heise site om te zien of de huidige op uw lijn storingsmeldingen bekend zijn, op voorwaarde dat u kunt gebruiken, bijvoorbeeld op de smartphone, het internet.
  2. Hier is geen boodschap opgenomen, moet u rechtstreeks bij Versatel. Zorg ervoor dat u uw gegevens en uw klantnummer gereed. Uw probleem is dat er niet alleen opgemerkt maar meestal opgelost door technische ondersteuning.

Tags: toegang, DSL, Internet-verbinding

Gerelateerde Artikelen aan Versatel Internet: verbinding werd ontslagen - wat te doen?

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden