May 31

Heeft uw zoon of dochter twee vijven op het getuigenis, de verplaatsing in gevaar is. Echter, je moet niet laten degraderen uw kind, is er de mogelijkheid om door te gaan naar de volgende klas.


Verplaatsing met twee vijven - dus het zal werken


De verplaatsing met vijven te creëren © Paul-Georg Meister / PixelioAls uw kind in gevaar is dislocatie zes tot acht weken voor het einde van het schooljaar, zal u worden gemeld met de zogenaamde "blauwe brief" over. Als twee vijven de oorzaak van de dislocatie risico, je maakt de beslissing om al dan niet samen te brengen met uw kind en de klastitularis.

Zoals de dislocatie met twee vijven, maar werken

Heeft uw kind twee vijven op de getuige is op risico van de dislocatie, maar niet uitgesloten.

  • Uw kind kan ook twee vijven de ontwrichting te creëren, zijn zelfs drie vijven toegestaan. Echter, aangezien het onderwijs wetten verschillen in de afzonderlijke deelstaten, moet u controleren met de school van uw kind.
  • De overdracht is uitgesloten als uw kind een zes op het certificaat, ongeacht welke specialist is deze impact. De Fives, kan echter ook in kernvakken. Als er geen zes, maar kan tot drie vijven gecompenseerd kind.
  • Om de getuigenis te verbeteren, aan het einde van de zomervakantie kan worden gehouden voor beoordeling. Nogmaals, de bepalingen in de deelstaten zijn verschillend. Praat met de klastitularis van uw kind.

Denk na over wat goed is voor uw kind

  • Zit in de familie bij elkaar en bespreken of het beter zou zijn om de klasse weer compleet. Als uw kind ouder is, het heeft zeker zijn eigen mening. Mean twee vijven op het getuigenis dat er grote hiaten. Deze zijn niet afgesloten met dislocatie.
  • Vandaag hebben we niet meer spreken van "zitten en staan," maar van de "Repeat". Niet alleen de begrippen, maar ook het feit zelf niet langer een negatieve betekenis als hiervoor. Heeft u zich door uw kind en te ondersteunen, want het vertrouwen is zeer belangrijk door de school te komen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verplaatsing met twee vijven - dus het zal werken

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden