May 30

De uterus is afgenomen, is dieper dan normaal zich in het bekken. Vaak wordt de vagina wordt aangetast. Een baarmoederverzakking kan optreden na de geboorte of na de menopauze.


Verminderde baarmoeder - Handig voor baarmoederverzakking


Een baarmoederverzakking kan optreden na de bevalling.De baarmoeder ligt diep in het bekken van de vrouw en gehouden door bandjes. Dit kan de stam van zwangerschap en bevalling los. Na de menopauze, geven ze de meeste vrouwen en er een geringe verlaging van de uterus. Dit betekent niet noodzakelijk ongemak veroorzaken. De uterus is echter diep na de geboorte verlaagd, is doorslaggevend.

De uterus wordt op zijn plaats gehouden door ligamenten

  • De uterus wordt blootgesteld in het bekken van de vrouw, aangezien zij zeer uitzet tijdens de zwangerschap. De spier is de grootte van een peer en is voorzien van een flexibele vasthoudende inrichting. Deze bevestiging apparaat wordt blootgesteld, niet alleen tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling speciale ladingen. Ook rechtop lopen in combinatie met de zwaartekracht zorgt permanent voor een trein naar beneden.
  • Een gezonde vrouw kan bevallen van een aantal kinderen, zonder dat dit leidt onvermijdelijk tot een verlaging van de baarmoeder. Vrouwen voor de menopauze, waarbij de uterus is afgenomen, vaak last hebben van bindweefsel. Door de groei van de uterus tijdens de zwangerschap het bindweefsel kan opleveren en leiden tot een vermindering van de uterus door de hoge belasting. De vagina kan worden beïnvloed door de reductie met, maar niet nodig.
  • Maar alleen in het ergste geval - - Een baarmoederverzakking kan symptoomvrij of zijn zichtbaar in de vagina of zelfs slip. De laatste maakt een medische behandeling verplicht

Als het omhulsel heeft verlaagd

  • Een vermindering van de uterus kan helpen om een ​​gerichte bekkenbodemoefeningen voorkomen. Na de geboorte is bijzonder belangrijk. Als u na de bevalling kan ophalen in het ziekenhuis, wordt u begeleid naar de juiste opleiding. Als alternatief kunt u een fysiotherapeut te raadplegen. Word begeleid door een vroedvrouw, kunt u advies krijgen van haar.
  • Een baarmoederverzakking kan terugvallen. De kans is op een jonge vrouw die net bevallen is, het hoogst. Na de menopauze, het bindweefsel verslapt bij alle vrouwen. Nogmaals, een bekkenbodem oefeningen een ernstige vermindering van preventie.
  • Betreft de vermindering van de baarmoeder en de vagina, moet u medische hulp te zoeken. In ernstige gevallen, wanneer de uterus zichtbaar in de vagina helpt enige operatie. Hoe eerder je iets doen aan de reductie, hoe beter zijn de kansen dat u het probleem onder controle te krijgen. Laat zorgprofessional bij de eerste tekenen van een vermindering.

U EEN baarmoederprolaps in een gevoel van druk in de onderbuik. Soms komt het voor je, alsof je een bal of andere vreemde voorwerpen in je vagina had. Sommige vrouwen hebben pijn in de rug of een sterk gevoel van druk in de blaas. Omdat al deze symptomen andere oorzaken kan hebben, moet u een bezoek aan een arts niet vertragen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verminderde baarmoeder - Handig voor baarmoederverzakking

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden