May 30

Een six-pack is de belichaming van een atletische, goed gespierd lichaam. Voor een sixpack, heb je niet alleen je buikspieren te trainen, maar ook verminderen Köroerfettanteil zodat de spieren zichtbaar zijn.


Verminder lichaamsvet voor six pack - een gids


Voor een six-pack, een laag percentage lichaamsvet noodzakelijk.Geen Sixpack met pancetta

De zes-pack abs zijn, die duidelijk gedefinieerd zijn onder de huid zichtbaar is. Abs alleen zijn niet voldoende om een ​​sixpack.

 • De buikspieren zijn het fundament van een sixpack. In slappe buikspieren, kunt u niet herkent de plastic structuur van wasbord buik. Abs je door een passende opleiding: sit-ups, crunches, abdominale druk en dergelijke.
 • Als je sterke buikspieren verborgen onder een laag vet, zal je niets van de Sixpack zien. De washboard abs komt naar voren als er vrijwel geen vet tussen de buikspieren en de huid. Anders, de lichaamsvet vult de buikspier opluchting. Met weinig vet en goed getrainde buikspieren, deze nog onder de laag vet erkend. In veel vet op de buikspieren heb je een "Plautz".
 • Als je gaat voor een six-pack, moet je je vetpercentage te verminderen. Dit wordt bereikt door een evenwichtige voeding met weinig calorieën en duursporten.

Beste tegenvoorbeeld zijn gewichtheffers of pure kracht atleten, die vaak dragen van een laagje vet op hun spiermassa. Het resultaat is een sterk lichaam van zware en volumineuze looks - Sixpack geen spoor.

Om uw vetpercentage te verminderen

Je lichaam vet, kunt u niet specifiek te verminderen op de buik, maar als een geheel. Het doel is om vet te verbranden.

 • Om lichaamsvet te verminderen, voeding is een belangrijke factor. Als u levert uw lichaam met minder calorieën dan je verbrandt, pick-up. Om te voorzien van voldoende voedingsstoffen, u liever voedingsmiddelen met een laag energieverbruik en een hoge dichtheid van voedingsstoffen. Deze omvatten het grootste deel van de onbehandelde en onbewerkte plantaardige voedingsmiddelen.
 • Eet verse groenten en fruit en complexe koolhydraten zoals aardappelen, zoete aardappelen en volkoren granen zoals rijst, gierst, quinoa en spelt. Om lichaamsvet te verminderen zonder honger, moet minstens 50 procent van hun dagelijkse voedsel bestaat uit verse plantaardige voedingsmiddelen.
 • Als u toning bedienen, een voldoende aanbod van eiwitten is belangrijk. Eet mager vlees en vis met mate. Dierlijke eiwitten last stofwisseling door de aminozuursamenstelling dan kruiden. Bovendien, in dierlijke producten vaak vast antibiotica, hormonen en giftige stoffen. Een verteerbare eiwitbronnen zijn plantaardige proteïnen, je voornamelijk peulvruchten (linzen, bonen, erwten, pinda's), tofu (gemaakt van de peulvruchten sojabonen) die, aardappelen en maïs eten.
 • Combineer deze eiwitbronnen, zodat verhoogt de waarde. De combinatie van de helft van maïs / semi bonen heeft dezelfde kwaliteit als eiwit. Verhoog de waarde van ei-eiwit u. Met een derde, als je een derde ei te combineren met tweederde aardappeleiwit
 • Consumeren met gewichtsverlies geen fast food, zoals hamburgers en frietjes, geen worst, no-vet zuivelproducten, chips, snoep, gebak en suikerhoudende dranken. Deze voedingsmiddelen bevatten veel calorieën en veel verzadigde vetten en schadelijke transvetten. Suiker, wanneer het niet wordt verbrand, omgezet in vet.
 • Duursporten is essentieel voor een succesvol en gezond gewichtsverlies. Gasten kunnen werken ten minste drie keer per week, bij voorkeur gedurende een uur. Blijf tijdens de oefening in de aerobe zone om vet te verbranden. Dit betekent dat u niet hoeft te happen naar lucht, maar in staat om gelijkmatig te ademen. Zoals duursporten zijn, onder anderen, joggen, wandelen, zwemmen, fietsen, inline skaten en skiën.

Bij het verwijderen van het contraproductief en gevaarlijk, te weinig te eten. Het lichaam schakelt op een laag pitje en kunnen niet verder. Bovendien, een aanhoudende honger toestand gevaarlijk, verlicht spieren en geladen lichaam en organen. Eet genoeg van bovengenoemde levensmiddelen, maar niet langer.

Wasbord abs door training en voeding

De strategie voor een chique wasbord maag is dus de volgende:

 • Vorm. Uw recht en laterale buikspieren met de juiste krachttraining en buikspieroefeningen
 • Verminder uw vetpercentage door een low-fiber dieet en vitaliteit en duursporten.

Met deze tactiek maak je in een paar maanden een goed figuur in zwembroek.

Tags: Dieet, abs, gescheurd abs, wasbord abs, vetpercentage

Gerelateerde Artikelen aan Verminder lichaamsvet voor six pack - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden