May 31

Siliconen zijn in de meeste shampoos. Of het nu in dure kapper product of gunstige van de drogisterij. Toen haarverzorging, ze minder en moet zoveel mogelijk worden vermeden.


Vermijd siliconen in shampoo - zodat je je haar goed te onderhouden


Een goede haarverzorging begint met shampoo.Wat je nodig hebt:

 • grobzinkiger comb
 • siliconenvrij shampoo
 • Conditioner
 • Olie (olijf, jojoba, etc.)

Siliconen worden toegevoegd aan veel shampoos omdat coat het haar met een beschermende film die beschermt vooral tegen hitte. Aangezien dit zegel zorgt er ook voor dat de verzorgingsproducten dergelijke behandelingen niet langer kan doordringen in de haren, moet je zuinig met dit mineraal. Omdat al gesplisste tips of broos haar wordt dan weer bovenop over met siliconen in plaats gehandhaafd. Hoewel dit is een mooie glans en gladheid ontstaan ​​in het haar, maar het haar ziet er alleen gehandhaafd, maar is het niet. Hoe te siliconen te vermijden en je haar goed te onderhouden, zal de volgende instructies te onthullen.

Siliconen vermijden - het u zou moeten betalen

Wilt u siliconen in je haar te vermijden, moet u eerst een kijkje nemen op de ingrediënten.

 • Als vuistregel om siliconen bloot in shampoos, als zodanig, geldt: Vermijd producten die ingrediënten die eindigen op -oxane en -kegel bevatten. De meest voorkomende siliconen in shampoos zijn dimethicone en amodimethicone.
 • Hoe verder hierboven Deze filmvormende substanties op de lijst van ingrediënten, hoe meer van hen in het product.

Haarverzorging met de juiste shampoo

 1. Kam je haar met een grove kam goed en was het daarna met lauw water met behulp van een siliconen vrije shampoo.
 2. Druk je haar dan in een handdoek. Gelieve niet wrijven, anders is het haar kan worden beschadigd.
 3. Voor droog en beschadigd haar, kunt u nu geven een remedie gul in de lengtes en eindigt ongeveer van oor of kin hoogte naar beneden in het haar en spoel het warm of koud na ongeveer een half uur. Ook dit product mag geen siliconen bevatten. Als alternatief voor een haar behandeling kunt u olie wrijven in je handen en kneed in de gespannen of broze delen van je haar na het wassen op nat of droog haar een paar druppels.
 4. Laat je haar vervolgens aan de lucht drogen of föhnen het.

Duurzame zorg zonder siliconen

Goede haarverzorging begint met de juiste shampoo en omvat siliconen die doorgaans zeer moeilijk kan zijn om weer te wassen, uit. Echter, alle filmvormende middel per se zijn niet slecht voor je haar, en hebben zelfs een aantal voordelen.

 • Betalen met goede haarverzorging dat je shampoo geschikt is voor jouw haartype. A-siliconen en vooral zachte shampoo wordt getolereerd door de meeste en veroorzaakt in schilferige of vettig haar wonderen, omdat het de hoofdhuid niet verder gaat irriteren. Natuurlijke cosmetica die vrij is van siliconen zijn en goed onderhoudt, is meestal de beste keuze.
 • De keuze en de hoeveelheid van de olie sterk afhankelijk van het haar structuur en worden beproefd. Meest voldoende ongeveer 3 druppels. Over het algemeen oliën zoals kokosnootolie, macadamia notenolie, olijfolie, jojobaolie en klit olie goede helper in de juiste haarverzorging zonder siliconen.
 • Bij de aanschaf van een olie, zorg ervoor dat het is ongeraffineerde en koud geperst op zijn best. In reformwinkels zul je in staat om te adviseren.
 • Met olie, het is ook spoelt, crèmespoeling en shampoo maken rijker. Wees voorzichtig, hoewel, vooral met de dosering in shampoos.
 • Filmvormende middelen zoals tarwe-eiwit (Hydrolyzed Wheat Protein), Zijdeproteïne (gehydrolyseerd zijdeproteïne) of andere eiwitten die in shampoos beschermen haar tegen invloeden van buitenaf en plat ook als siliconen, zijn echter gemakkelijk te wassen.
 • Spoelt alleen leiden tot het haar beter kammen door toepassing van die meestal leiden. Een goede verzorging effect ze hebben meestal niet.

Als u wilt helemaal afzien siliconen in je haar, je moet dit mineraal consequent te nemen uit de weg, niet alleen bij het kiezen van uw shampoos, maar ook met de verzorging en styling producten. Aangezien er tal van siliconen en andere, niet altijd handig film vormers, is een overstap naar natuurlijke cosmetica, die altijd zonder siliconen, aanbevolen.

Tags: Schoonheid, haar, gespleten haarpunten, haarverzorging, siliconen, shampoos

Gerelateerde Artikelen aan Vermijd siliconen in shampoo - zodat je je haar goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden