May 31

Het is een prettig gevoel om verliefd te worden. Maar als je verliefd op een vrouw die heeft al een vriendje, die veel goede dingen compliceert. Kies voor vechten of vluchten, en wat is de juiste beslissing? Veel hangt af van hoe diep je gevoelens werkelijk zijn. Het is daarom noodzakelijk om eerst op dit punt in te stellen.


Verliefd op een die een vriend heeft - dus je ermee om


In de liefde, maar ze heeft een vriendje.Hoe hou je?

Voordat u de wielen in beweging is, moet je alleen bewust zijn van de afmeting van uw gevoelens voor deze vrouw.

  • Het maakt verschil of men heeft een crush of liefde. Denk van tevoren wat je bereid bent om het risico voor deze liefde zou zijn. Wat zou je alles opgeven en de waarde zou een relatie met haar voor u? Beantwoord deze vragen eerlijk voor zichzelf te controleren of een gevecht is de moeite waard, omdat de situatie heel ingewikkeld kan zijn.
  • Zelfs als, na uw "Love Check" die u wilt deze overwinning voor een vrouw die heeft al een vriendje, niet overhaast. Het is nu belangrijk om te leren of je gevoelens worden beantwoord. Dus Wees je bewust van de lichaamstaal van vrouwen. Hoe verhoudt het zich naast haar vriendje? Hoeveel er in de buurt tussen de twee? Is er liefdevolle aanraking?
  • Als u denkt dat dit niet de grote liefde tussen de twee, moet je zelfs brengen gezonden in het spel. Zoek meer oogcontact en sensibiliseren u naar de reacties van het meisje.
  • Bloost of ze lacht? Vonken tussen jullie? Dan blijf op de hoogte. Praat met haar zoekt discreet in de buurt van hen. Hoe het zich gedraagt ​​als je staan ​​naast haar? Zijn je discreet met al deze acties en niet te opdringerig.

Hoe win je tegen je vriend?

  • Zelfs als je terughoudend zijn om te luisteren omdat je heel erg verliefd bent, maar nu blijf kalm en geduldig. Je hebt een basis, wacht dan tot wat er gebeurd is toegevoegd. Houd oogcontact en blijven hopen eens zeker voor u van belang zijn. Om het belang van de girl's vergroot naar je toe, dan de eerste twijfels over hun huidige relatie zal ontstaan.
  • Zet het als doel om de vrouw winnen en niet aan de vriend als vijand. Je focus moet altijd op haar. Je moet uiteindelijk de beslissing om te scheiden. Dat er tussen hen is al iets dat de vriend zal missen als je gestuurd ontwikkeld. Na een scheiding komt kans en als alles volgens plan verloopt, wordt je meisje voor u klaar.
  • Indien de situatie niet lang gewist of uitgegroeid tot een eb en vloed, dan zul je direct en confronteren hen met de vraag of u hoop kan geven, of een brief schrijven haar. Zodat u uw liefde nodig, om een ​​standpunt in te nemen. Bij twijfel is het altijd de beste oplossing. Als u scheidt, zou niemand weten dat je in feite de reden was. Want dan iedereen respecteert zijn gezicht.

Daarom niet direct rechtsaf gaan aansluiten op uw, maar blijf op de hoogte en geniet van het ontwikkelen van uw relatie beide. Echter, als je geen interesse in te laten zien, moet je dat respecteren en hun huidige relatie en gaan op de afstand.

Tags: Vrije tijd, partnership, vriend, vriendin, liefde, relatie, in liefde

Gerelateerde Artikelen aan Verliefd op een die een vriend heeft - dus je ermee om

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden