May 31

Logisch, zou je de tijdelijke kenteken voor de zaterdag, want het betekent een hoop stress als je dit doet alleen op zaterdag. Het is meestal ook duurder, omdat bijna alle opnames kantoren zijn gesloten.


Verkrijgen van tijdelijke kentekenplaten op zaterdag - dus het kan werken


Dus je kunt krijgen een tijdelijke kenteken op zaterdag.De gebruikelijke manier om Kurzzeitkennzeichen

  1. Neem contact op met de verzekering, als u wilt het voertuig na aanmelding te verzekeren. Dit zal de eVB (elektronische verzekering bevestiging) te sturen. Meestal berekenen verzekering voor de dag zonder extra kosten, of de aanvangsdatum voor de reguliere contract in overeenstemming is met de tijd waarin u hebt gebruikt de tijdelijke nummerplaat, geavanceerde. Om enkele verzekering kosten te besparen.
  2. Ga dan naar een registratie kantoor van uw keuze, van toepassing voor de kentekenplaat. Op sommige plaatsen is het zelfs mogelijk online, dan moet je niet persoonlijk auditie.
  3. U zal de indicator voor een bedrijf dat nummerplaten maakt, reliëf zijn.

Dat is de eenvoudigste manier bespaart u kosten en zenuwen als je het doet op vrijdag. Er zijn maar weinig registratie kantoren die op zaterdag geopend zijn.

Solliciteer voor nummerplaat op zaterdag

  1. In de meeste gevallen kunt u niet van toepassing zijn op de verzekering van uw keuze in het geval dat de vereiste eVB. Maar er zijn bedrijven die ook sturen rond de klok op zaterdag of zondag de bevestiging via SMS. Maar deze verzekering de kosten extra kosten.
  2. Als u een registratie kantoor te vinden, kunt u zoeken naar een vergunning dienst die is ook open op zaterdag en je een merk ongerust onder "tijdelijke nummerplaat" en "zaterdag".
  3. Maar in gedachten houden dat een of andere manier moeten worden behandeld - er zou een logistiek probleem dat u daadwerkelijk krijgt het kenteken op dezelfde dag.

Wat u kunt doen in geen geval

  • Het merk is alleen toegestaan ​​voor de proefrit, de transformatie en voor uitstapjes naar de HU. Een uitstapje naar de nieuwe auto - gewoon voor de lol - die is er niet in.
  • Het kenteken van de auto dealers zijn geldig voor meerdere voertuigen van de dealer. Zelfs als je het een naïeve handelaar zou lenen, moet je zet het aanbod - je zou gaan zonder verzekering.
  • Zelfs de tijdelijke nummerplaat van de buren is geen oplossing, omdat de verzekering certificaat is geldig voor deze, niet voor jou.

Alle informatie: Stand oktober 2012

Tags: auto, motorfiets, verzekering, zaterdag, een aanvraag voor registratie, tijdelijke registratie

Gerelateerde Artikelen aan Verkrijgen van tijdelijke kentekenplaten op zaterdag - dus het kan werken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden