May 30

Je gaat naar Italië en zijn niet zeker wat voor soort winkels vind je? Voorspel honderd procent, dat is eigenlijk niet.


Verkooppunten in Italië - die u moet overwegen


Sockets zijn niet uniform in Italië.Sockets zijn niet uniform gestandaardiseerd als in Duitsland in Italië. In sommige winkels, kun je gewoon in een Duitse stekker, voor anderen u een adapter nodig.

Welke verkooppunten moet je plannen?

  • Vele winkels in Italië omvat drie gaten die achter elkaar liggen. De afstand tussen de openingen kan echter enigszins variëren. Als je geluk hebt, kunt u gewoon steek de stekker van het apparaat in de Duitse buitenste twee gaten.
  • Als de gaten te dicht bij elkaar zijn, een stekker Italië moet u. Een adapter, krijg je in de elektronica-business. Zeer handig zijn pakketten van meerdere adapters die stekker in elkaar en bieden u bijna overal in de wereld met de juiste aansluitingen. Als alternatief zijn er verscheidene oplossingen voor adapters, die bestaan ​​uit één geheel en omvatten verschillende houders.
  • Het kan echter zijn dat je tegenkomt in Italië verkooppunten waarvan drie gaten tegenover elkaar. Deze soort wordt niet gewoonlijk in adapters die je koopt in Duitsland.
  • Als u twijfelt, kunt u in Italië in de supermarkt of convenience stores zonder problemen Power Plug Adapter. Vraag "Lei ha un adattore?" (Als u een adapter? ') En nemen, indien mogelijk, uw apparaat om de stekker te laten zien. Als je een digitale camera hebt, zult u ook fotografeert het stopcontact en tonen zowel de verkoper. Om nog te voorkomen, zonder gedegen kennis van het Italiaans die samen kopen een hele collectie adapter totdat de juiste is eindelijk hier.
  • Als u ruimte in uw bagage, neem met een distributeur, dan hoeft u alleen maar een adapter in Italië te kopen.

Tags: Travel, Power, Italië, adapters, stopcontacten, stekkers

Gerelateerde Artikelen aan Verkooppunten in Italië - die u moet overwegen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden