May 31

Als het gaat om roest en vuil, beginnen de meeste denken in uw auto naar de carrosserie. Dat is eigenlijk niet verkeerd, omdat het hier steeds vaker bij oudere auto's, het eerste ding is zichtbaar wanneer geoxideerd en roestig materiaal door het lakschade of intensief gebruikte en blootgesteld aan het weer sites en gebieden. Maar veel belangrijker en noodzakelijk voor de veiligheid en motorpool is het handhaven van andere dingen, zoals de batterij. Ze moeten worden beschermd en een beetje vet voor de polen is niet verkeerd.


Verdeel Batterij vet goed - hoe het werkt


Een goede verzorging van de accu van de auto is belangrijk.Voor het gebruik van batterijen vet

De auto en de technologie moet een voortdurende en goede zorg te zijn om de eerste tekenen van veroudering te houden en slijtage kenmerken zo laag mogelijk. Hoewel dit zeker begint met de zichtbare oppervlakken en elementen zoals verf en interieur zorg, maar wordt vaak verwaarloosd als het gaat onder de motorkap. Maar zelfs hier, er zijn dingen die moeten worden gecontroleerd en intact gehouden. Dit betreft het oliepeil, koelvloeistof en wisser systeem container en uw batterij.

  • De meeste gaan intensief met de verzorging van uw auto. Dit betreft niet alleen de algemene zorg voor een goede uiterlijk eveneens de controle olieniveau en vloeistofniveaus in de containers voor koelwater, ruitenwisser systeem en remsystemen. Dit is belangrijk en wanneer de tekorten kunt u de situatie onmiddellijk, behalve verhelpen van de remvloeistof, die kan controleren en vernieuwen misschien beter nog, hier als u verdachte schade.
  • Maar wat is vaak niet gerespecteerd en goed waargenomen, is de accu van de auto. Hier is het de eerste belangrijke element dat u nodig hebt om uw auto in de eerste plaats, zelfs in standby te zetten. En dat begint met de centrale en bij het starten van de motor. Aan de zorg van de batterij velen denken alleen wanneer ze je zal laten, die voornamelijk gebeurt tijdens de koude seizoenen.
  • Het is belangrijk dat het onderhoud van de accu, bijvoorbeeld dat de aarddraad en de polen blijven roestvrij zodat de geleidbaarheid niet wordt aangetast. Vaak gevormd aan de polen en terminals en een oxidelaag. U kunt dit voorkomen met terminal vet. Dat klinkt wel logisch, want vet is inderdaad een isolator. Aangezien niet wordt onderbroken door de aanscherping van de klemmen aan de polen van de directe verbinding met de accu, kan het vet alleen positief handelen.
  • Schroef de klemmen goed los en sleep ze van de polen van. Reinig de binnenkant met een zachte staalborstel of fijn schuurpapier. De blootgestelde klemmen schoon. Als de oxidelaag al worden uitgesproken, gebruik dan een Polhobel of grover schuurpapier om zich te ontdoen van de polen.
  • Als u nu het aanbrengen van het vet, gebruik deze spaarzaam. More vet niet tegelijkertijd meer beschermend. Eerder is het belangrijk dat u alle gelijkmatig en dun hebben gesmeerd. Zorg ervoor dat vet alleen de metalen palen en onnodig de omringende kunststof met bewerken. De Ring kan nu lichtjes vet alvorens het terug en draai.

Gebruik alleen voor dit doel terminal vet. Voor dunne toepassing die u bent van harte welkom om ook gebruik maken van een kleine kwast, bijvoorbeeld om alle scheuren en ruimtes in de klemmen te bereiken. De retailers biedt ook speciale sprays, die de metalen delen kan beschermen. Elders batterij vet is niet noodzakelijk. Oog hebben voor het onderhoud dat de loodplaten altijd bedekt met water (zuur) en u winters zo min mogelijk stroomverbruikers in de auto. Dus laten we, bijvoorbeeld, niet permanent en je achterste voorruitverwarming hardlopen of dergelijke.

Tags: batterijen, vet, auto-onderhoud

Gerelateerde Artikelen aan Verdeel Batterij vet goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden