May 31

Brandwonden zijn frequente blessures en kan altijd en overal gebeuren. Het spectrum varieert van kleine verwondingen tot levensbedreigende progressieve vormen. Het succes van een optimale behandeling hangt grotendeels af van de juiste zorg onmiddellijk na het ongeval uit. Wat is na een brandwond te maken met hete olie, kunt u hier vinden.


Verbranding met olie - noodmaatregelen correct uit te voeren


Noodmaatregelen na brandwonden iedereen zou moeten domineren.Wat je nodig hebt:

 • Kraanwater
 • Dressing
 • Gips
 • Brandgel

EHBO na het branden met hete olie

 • Na het branden met hete olie, de belangrijkste directe maatregel komt uit de kraan: koeling met water uit de kraan. Zorg ervoor dat het water niet veel kouder dan 20 ° C Hoewel IJskoud water neemt onmiddellijk de pijn, maar pogingen het lichaam tegen te gaan met een verhoogde bloedtoevoer naar de koude stimulus, is de pijn dan de sterkere.
 • Bij volwassenen, moet u het uitvoeren van de koeling met kraanwater gedurende 10-15 minuten. Bij kinderen en zuigelingen, is het koude water behandeling strikt beperkt tot de verbranding regio en een paar minuten limiet (2-3 min.). Een langere koeling leads vooral met uitgebreide brandwonden aan Overkoel, die worden beïnvloed vooral peuters en kleuters. Daarom dekken de verbrande gebieden daarna met schone, vochtige handdoeken en pak het kind in een droge, warme deken!
 • Heeft de olie doordrenkte kleding, moet u deze verwijderen zo snel mogelijk, omdat textiel fungeren als een warmteopslag. Mocht de Uitkleden voor. B. bij zuigelingen die begrijpelijk zijn geschokt door de gebeurtenis en de pijn wordt gekoeld door middel van kleding met kraanwater te moeilijk. In een snuifje de holocaust onder de douche u en strooi de kleren over de branden met water.
 • Is het er in peuters en kinderen grootschalige branden met hete olie met meer dan 20% van het lichaamsoppervlak (dit gaat de hoeveelheid een kopje olie uit!) Niet met leidingwater worden gekoeld vanwege de hitte behoud van de patiënt met ernstige brandwonden prioriteit. Er is een risico en moet u de arts onmiddellijk te raadplegen!
 • Als het is gewoon om kleine brandwonden die niet onmiddellijk medische hulp nodig hebben, is een bedekking van de branden aan te bevelen. Is niet genoeg, een patch, steriel verbandmateriaal is gewenst. Kijk in de EHBO-kit voor uw auto.
 • Als er geen EHBO-kit beschikbaar, gebruik van ten minste schone handdoeken en ervoor te zorgen dat in de toekomst is een goed gevulde EHBO-kit in uw huis binnen handbereik!
 • Als u eigenaar van een speciale Brandgel, kunt u deze toepassen, zolang het niet is verstreken. Andere zalven, crèmes of zelfs maar te kijken naar Powder Burns niets.
 • Afhankelijk van de locatie en de grootte van de verbranding, moet u de laatste op de volgende dag uw huisarts te raadplegen. Burn wonden kunnen geïnfecteerd gemakkelijk geworden en zijn bijzonder problematisch op de handen en gezicht. Vergeet niet om de vaccinatie kaart te brengen, kan het zijn dat de bescherming tetanus moet worden vernieuwd.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verbranding met olie - noodmaatregelen correct uit te voeren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden