June 1

De huid onmiddellijk reageert op stress of slechte voeding. De teint is vaal, vlekken optreden en je voelt letterlijk niet meer comfortabel in je eigen huid. Des te belangrijker, wederom echt om uw teint te verwennen en een evenwichtige zorg behandelen, zodat je weer schijnen.


Verbeteren teint - Om opnieuw te schitteren


Verwen je huid nu en dan een masker!Wat je nodig hebt:

  • Cleansing Gel
  • lichte peeling
  • goede gezichtscrème

De huid van het gezicht is delicaat. Het vereist geen grote invloed, zelfs je huid verliest zijn frisheid en je wordt geplaagd door vlekken en irritatie. Dan is het red alert en je moet dringend iets voor uw huid te doen.

Zo kunt u uw teint te verbeteren

  • Veel vrouwen melden dat hun gezondheid van de huid is gerelateerd aan uw dieet. Vooral met frequente fastfood verbruik, kan de huid snel worden vervaagd en vaal. Ook snoep en suiker plezier kan de teint in de war te brengen. Natuurlijk, niet alleen de voeding speelt een rol, maar tot op zekere hoogte nog niet. Kijk voor tal van verse groenten en fruit en een evenwichtige voeding in het algemeen.
  • Voor een zuivere huid, omvat het ook verplicht om elke avond grondig abzuschminken. Oude make-up verstopping van de poriën, de huid kan niet ademen, uitdroogt of vormt puistjes en mee-eters. Maak er een gewoonte om abzuschminken voor het slapen altijd. De vijf minuten kom je dus later naar bed, de moeite waard! Op de lange termijn zul je het resultaat te zien!
  • 'S morgens en' s avonds - Om de teint te verbeteren, moet je je gezicht ten minste tweemaal per dag schoon te maken. Om dit te doen gebruik een mild reinigingsmiddel dat is afgestemd op uw huidtype. Belangrijk: Gebruik geen zeep! Zorg ervoor dat u een speciaal reinigingsmiddel gebruiken voor de dagelijkse reiniging van het gezicht.
  • Eén of twee keer per week, moet u een peeling te maken. Reinig je huid zoals gebruikelijk voor de body wash en draag dan een scrub op. Afhankelijk van wat voor huidtype je hebt, moet je beslist bij de drogist voor een product. Masseer de scrub gemakkelijk een en sla uw ogen en mond. De exfoliërende wassen daarna met veel warm water grondig. Je zult zien hoe mooi uw teint straalt achteraf.
  • Ongeveer een keer per week, kunt u bovendien het toepassen van een gezichtsmasker. In de drogisterij en de afdeling cosmetica, zijn er verschillende voedende gezichtsmaskers. Als deze toepassing op het schillen, de actieve verbindingen worden bijzonder goed door de huid en handelen. In geen tijd schittert uw teint weer fris en rozig!

Tags: Schoonheid, zorg, make-up, huid, Peeling, gezichtsmasker, vlekken, teint

Gerelateerde Artikelen aan Verbeteren teint - Om opnieuw te schitteren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden