May 31

Verbeter lichaamsbewustzijn, kan belangrijk zijn voor veel dingen zijn. Of het een betere houding of verbetering van beweging in de sport, een goede lichaam belangrijk in elk geval. Met enkele oefeningen train je het lichaam vrij gemakkelijk voelen.


Verbeter imago van het lichaam - met deze oefeningen slaagt's


Elke sport verbetert fysieke gevoel.Wat je nodig hebt:

  • Spiegel
  • Oefening Mat

Verbeter lichaamsbewustzijn met eenvoudige oefeningen

  • Ik ben vooral kan verbeteren van het lichaam voelen als je een visuele inspectie door een spiegel. Zo is voor het verbeteren van de houding en je kunt zien of het standpunt in overeenstemming is met de zelfperceptie.
  • Aanvankelijk stel blote voeten voor een spiegel waarin je kunt zien als het hele lichaam. Nu is het opzetten van de houding van de voeten hier, de voeten iets naar buiten, knieën los en ook heel iets naar buiten.
  • Nu is het opzetten van het bovenlichaam, trek de navel, een lichte en zet de wastafel op een beetje. De schouders worden ingetrokken iets getekend in de kin, alsof je zou een dubbele kin te maken. De armen hangen losjes.
  • Vanuit deze positie, je nu beginnen om gemakkelijk pendelen naar het hele lichaam naar voren en weer terug alleen zo ver als je de balans met je voeten kunt houden. Het lichaam spanning mag niet verloren gaan.

Een instabiele ondergrond voor het lichaam gevoel

De onstabieler de grond, hoe beter de training van lichaamssensatie. Met een oefening mat dit al kan doen, dit kan ook worden dubbelgevouwen. Die trainingsapparaten zoals centrifugale of Airstep kunnen ook worden gebruikt.

De eerste oefening kan ook worden uitgevoerd, dus als je het gevoel zo veilig, kun je de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Op één been, balans goed, zodat de knie licht gebogen en het lichaam spanning niet verloren. Ga nu een beetje meer in de knieën en strek de benen weer, terwijl je niet verliezen de rechtopstaande houding uit het zicht. Vergeet niet om de poot te veranderen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Verbeter imago van het lichaam - met deze oefeningen slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden