May 30

De app icoon van de berichtenservice WhatsApp verschijnt in de kleur groen. Als dat is te saai, kan dat het pictogram kleur gemakkelijk veranderen met een truc.


Verander WhatsApp icoon kleur - dus het zal werken


De kleur van uw WhatsApp icoon kan worden gewijzigd met een paar stappen.Wat je nodig hebt:

 • Smartphone met iOS of Android
 • de app voor iPhone Cocoppa
 • Icon Changer voor Android

Ander pictogram kleur in Android

Als u het pictogram kleur van WhatsApp voor Android te wijzigen, u een extra app genaamd Icon Changer nodig. De applicatie is gratis en gebruiksvriendelijk.

 1. Open de Google Play Store. Kijk voor de app "Icon Changer gratis" de JUYEONG vendor en download ze.
 2. Start de app. Onder "Application", kunt u zoeken op het pictogram WhatsApp en selecteer.
 3. Door te klikken op de knop kunt u versieren variëren het logo op verschillende manieren: In aanvulling op de grootte, kunt u ook een neon-versie of een korrelig WhatsApp icoon er creëren.
 4. Onder "Kleuren" heb je verschillende controllers beschikbaar, die alle gevolgen hebben voor de symbolische kleur. Naast helderheid, contrast, kleurverzadiging en kleurtemperatuur, vooral Kleurtoon (Hue Engels) zal de grootste impact.
 5. Bevestig alles, als u tevreden bent met het resultaat. Het programma zal een snelkoppeling van WhatsApp te maken naar uw wens.

Vormgeven van de iPhone-versie van WhatsApp pictogrammen

Beschikbaar op de iPhone, is het mogelijk om de WhatsApp icoon kleur aan te passen. Om de verandering te maken, de toepassing hier "Cocoppa" uit de App Store moet je.

 1. Installeer de gratis app en selecteer het pictogram van WhatsApp.
 2. De applicatie biedt u nu verschillende manieren om je pictogram te veranderen. Dus je kunt kiezen uit sjablonen of maak je eigen symbolen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de bestaande logo.
 3. Het item "Skin" geeft je de mogelijkheid om de kleur van uw WhatsApp logo aan te passen. Bevestig uw keuze en geniet van de jaloerse ogen van je vrienden.

In zowel Android smartphones en de iPhone veranderende app iconen is geen probleem. Het symbool kleur van WhatsApp, kunt u aanpassen met apps zoals "Icon Changer gratis" voor Android en "Cocoppa" voor iOS gratis.

Tags: telecommunicatie, WhatsApp, Smart phones

Gerelateerde Artikelen aan Verander WhatsApp icoon kleur - dus het zal werken

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden