May 30
Veilige modus start niet - zodat u het probleem op te lossen
02:53

 • Windows XP start niet - wat te doen?
 • Systeemherstel in de BIOS - zo gaat het
 • Windows Security deactiveert onmiddel ...
 • Windows 7: Start de BIOS werkt niet - omdat ...
 • Virus en wit scherm - wat te doen?
 • Start van de XP CD - hoe het werkt
 • PC drives zullen niet opstarten - Om te repareren, omdat ...
 • Uitschakelen jqs.exe - dus je moet gaan
 • Start BIOS met Windows 7 - hoe het werkt


Video van Bruno Franke2: 53

Als u wilt dat uw computer in de veilige modus start, kunt u deze regel te maken, alleen met een sleutel. Als dit echter niet werkt, kunt u ook dwingen je PC om te starten in de veilige modus. Hoe kunt u beide en wat, doen bijvoorbeeld "Veilige modus met opdrachtprompt" middelen kunnen worden gevonden hier.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:12

  Start Windows Vista in de veilige modus - dus het werkt
 • 01:18

  Veilige modus werkt niet - u kunt dit doen onder Windows 7
 • 01:20

  Dwingen verwijderen van bestanden - hoe het werkt


Open normaal in F8 - Veilige modus

Meestal laat de veilige modus van Windows snelle en gemakkelijke toegang bij het opstarten van uw computer.

 1. Want dat zou je moet ofwel herstart uw computer al is begonnen, dat wil zeggen herstart of zet op uw pc.
 2. Zodra het opstartscherm verschijnt met de informatie op uw computer, moet u op de standaardinstelling, druk op de toets "F8", die ook zou op de functietoets "F5" in sommige versies van Windows. Besteed aandacht hoeven te zorgen dat u op de toets voordat Windows wordt gestart, vóór het verschijnen van het Windows-logo. Voor de veiligheid, kunt u gewoon herhaaldelijk (her) druk op de F8 of de F5-toets start uw computer.
 3. Je zal in plaats daarvan een zwart scherm te zien van het Windows-logo met drie opties voor de veilige modus. Dan zou je de pijltjestoetsen gebruiken om uw gewenste instelling te kiezen, dan laat deze start met de Enter-toets.

De eerste optie "Veilige modus" zal uw Windows-besturingssysteem te maken met het minimum aantal bestuurders en diensten. De "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" optie breidt de mode om de services en stuurprogramma's die nodig zijn voor een internetverbinding. De laatste optie "Veilige modus met opdrachtprompt" afziet van Windows op de grafische gebruikersinterface, zodat alleen de opdrachtprompt is beschikbaar.

Als de veilige modus start niet

Als je geen succes met de aanpak zojuist beschreven, zodat de veilige modus gewoon niet start, kunt u de Start forceren in de veilige modus direct via Windows.

 1. Hiervoor zouden ze aan de macht overlaten als normaal op uw computer en meld u aan Windows.
 2. Druk nu op Windows + R te brengen van de "Run". Als je minimaal Windows Vista moet gebruiken, kunt u ook klikken eenmaal op "Start" of gewoon op de Windows-toets op het snel zoeken van Windows te openen.
 3. Typ "msconfig" en druk op Enter.
 4. Dan begint het "Microsoft System Configuration Utility", zodat het systeem configuratie van Microsoft Windows. Afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt, moet u ofwel het register "Start" of bel "boot.ini" (Windows XP).
 5. Aan de onderkant linkerkant ziet u de optie "Veilige modus" en "/ safe boot" (Windows XP) te vinden. Zet er een vangst.
 6. Standaard "minimal" veilig modus wordt vervolgens, dat overeenkomt met de optie "veilige modus". Je zou als alternatief ook "Network" / "Netwerk" voor "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" Selecteer of Selecteer "Alternatieve shell" voor de command prompt. De laatste optie moet u alleen kiezen als je echt vertrouwd zijn met de besturing van Windows vanaf de opdrachtprompt.
 7. Klik vervolgens op "OK" en laat de computer opnieuw op te starten.

Windows zal dan automatisch opgestart in de veilige modus, dus je hoeft niet verder te gaan. Echter, zal uw pc start vanaf nu altijd in de set mode. Om dit te veranderen, zou je nodig hebt om deze gids om de veilige modus tentoonstelling opnieuw te gebruiken door te verwijderen de stap 5 de haak opnieuw en bevestig met "OK".

Tags: Computer, Windows, start modus veilige, msconfig

Gerelateerde Artikelen aan Veilige modus start niet - zodat u het probleem op te lossen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden