May 30

Er zijn een hoop vegen robots met verschillende technische faciliteiten en gebieden van verantwoordelijkheid. Echter, kan heel duidelijk in een paar hoofdgroepen, waar je jezelf kunt oriënteren om het beste model voor u te vinden zij.


Vegen robot - zodat u de juiste te vinden


Door vegen robots deze gebruiksvoorwerpen zijn nauwelijks nodig.De belangrijkste groepen van af te vegen robot

Er zijn vegen robot zo droog ruitenwissers, natte dweil en nat wisser.

  • Droog vegen robots zijn bedoeld als een vloer stofdoek en worden bij voorkeur gebruikt op gevoelige vloeren zoals parket en laminaat. Ze worden vaak dagelijks gebruikt en houden een basis netheid. Dergelijke apparaten die u krijgt VA van iRobot, Vileda en Klarstein.
  • Bij de droge wissers zijn er robots die voorzien zijn van een stofzuiger voor fijn stof en vuildeeltjes. Deze zijn echter niet te verwarren met de Saugrobotern verandert dat het vegen spenen grote compartimenten en speciale borstels ook afgestemd om grotere stofdeeltjes.
  • Damp dweilen robots zijn ontworpen voor vloeren die niet kunnen tolereren natte omstandigheden kunnen echter alleen worden gereinigd vochtig. De afzonderlijke modellen hebben verschillende manieren van werken. Er zijn dus dweilen robots, die zijn uitgelijnd met een watersproei-inrichting en het pad dat zij loopvlak, bevochtigen en veeg over dezelfde. Er zijn ook natte dweil, je nodig hebt om jezelf uit te rusten met een vochtige doek. Deze bieden een combinatie van droge en natte vegen soorten. Vochtig dweilen robot je VA van Dirt Devil, Klarstein en Vileda.
  • De laatste groep van robots worden afvegen de natte dweilen robots. Waarvan er maar weinig modellen op de markt, omdat de benodigde technologie is zeer geavanceerd. Hier zou zijn om de beroemde serie van iRobot Scooba z. B noemen .. Deze robots zijn voorzien van schoon en vuil water tanks, bevochtigen van de bodem en zuigen het vuile water opnieuw. Ze zijn niet bedoeld voor fijne verdiepingen en de grond tijdens de reiniging is zeer nat.

Verdere criteria voor de juiste keuze

Vegen robots zijn uitgerust met verschillende programma's en sensoren om hun weg te vinden en om alle plaatsen te vertrekken.

  • Uitsluitend door bewegingspatronen als "onthouden" apparaten, ze zijn zoals ze komen alleen op basis van het bewegingsprogramma. De meeste van deze robots worden getest onder ideale omstandigheden met relatief weinig obstakels en vervolgens rijden elke vlekken. In de praktijk echter, de robots moeten vaak een echte hindernisbaan te overwinnen en als u niet beschikt over kamers met bijna geen meubels en objecten op de grond, dus moet je ofwel verlaten de vloer leeg is, om de beste resultaten te bereiken of selecteer gelijk aan een apparaat met navigatie-technologie uitgerust. Om te dienen als thuis stations, radio signalen naar de robot, als een gids. Sommige modellen hebben zelfs een camera en zijn gebaseerd op het plafond, dat grotendeels vrij. Zelfs de GPS-technologie met succes getest met schoonmaak robots.
  • Om de hindernissen te overwinnen, is een eenvoudige vegen robot uitgerust met touch-sensoren. Hij ontmoet een obstakel, dat omzeilt het.
  • Echter is een dergelijke robot niet overal welkom. Als u waardevolle meubels of accessoires om de meubels, kan dat gemakkelijk morsen, deze eenvoudige techniek is niet genoeg. Dus u een mop robot die reist rond hindernissen zonder ze aan te raken nodig. Ook zijn er verschillende benaderingen techniek. Voornamelijk komt deze mini-camera's.
  • Wat betreft comfort zijn er, zoals in de Saugrobotern vernietigt ook robot die volledig autonoom kunnen werken. U alleen wanneer de robot te vegen uw appartement van een programma, en deze beginnen vanaf het basisstation om te vegen. Wanneer de batterij moet worden opgeladen, zodat ze terug te gaan en start automatisch opnieuw wanneer ze worden opgeladen. De comfortabeler is vegen robot, hoe duurder is echter ook. U vindt er ook een reiniging assistent, dat is een grote hulp als je opgeven wat comfort functies.
  • Het grootste aanbod van verschillende vegen robot, zie de droge ruitenwissers. Daar heb je de keuze tussen eenvoudige en zeer geautomatiseerde apparatuur. Vochtig dweilen robot zijn er zeldzaam en enkele zijn puur natte wisser.

Over het algemeen kan worden gezegd dat u het schoonmaken robot uw volledige schoonmaak werk niet te verwijderen, maar die immens makkelijker, omdat ze ervoor zorgen elementaire netheid en mag alleen op moeilijke plaatsen handmatig nachgeputzt zijn. U kunt de efficiëntie van de kleine helpers te verhogen door zo lang mogelijk te houden van de grond objecten en laat de robots een maximale bewegingsvrijheid.

Tags: Toestellen schone borstel, veeg

Gerelateerde Artikelen aan Vegen robot - zodat u de juiste te vinden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden