May 30

Veel home remedies zijn soms beter en gezonder dan dure geneesmiddelen. Ook vast slijm in de keel kan worden bestreden. Welke moet gebruiken, kan echter snel worden geleerd.


Vastklampen slijm in de keel - u verhelpen met huismiddeltjes


Combat strak slijm in de keelWat je nodig hebt:

 • Inademing met essentiële oliën
 • Handdoek
 • Kom met warm water
 • Ui voor Zwiebeltee
 • Sage candy

Vastklampen slijm in de keel is vaak een neveneffect van een verkoudheid. Vaak verkouden is de schuld, evenals een hoest kan beginnen met vaste slijm. Maar hier kunnen ook house betekent goede diensten, die vaak veel goedkoper en gezonder voor het lichaam.

Het resultaat is vast slijm

 • Een vastzittende hoest, die gewoonlijk optreedt als gevolg van een infectie, kan dik slijm vormen. Dit kan nauwelijks hoesten en het resultaat is moeilijk slikken of frequente keel clearing.
 • Zelfs met een koud, dus een verstopte neus, kan het slijm in de keel niet lang te wachten op zich wachten. Hier het slijm van de neus langs haar keel en dus triggers hoesten en een zere keel uit.

Behandel met huismiddeltjes nek

 1. Om het slijm los te maken van de neus en de bronchiën, helpt stoominhalatie. Om dit te doen, neem een ​​kom warm water, voeg 3-5 druppels pepermunt in het of eucalyptus olie, zet dan een handdoek over je hoofd en inhaleer de dampen langzaam.
 2. Thee met tijm, kunnen meerdere malen drinken gedurende de dag, omdat het kan worden opgelost geplakt slijm in de keel.
 3. Ook Zwiebeltee kan een positief effect op de vorming van slijm hebben. Een ui worden gesneden en klaargemaakt zacht van ongeveer 500 ml. Na 5-7 minuten van Zwiebeltee kunt drinken en gelukkig zijn gezoet met honing.
 4. Om de slijmvliezen in de keel te bevochtigen en op uw tenen, moet je snoep zuigen. Sage zoetigheden zijn een traktatie voor de nek en kan worden verkregen in de apotheek of drogisterijen of discountwinkels gunstig.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Vastklampen slijm in de keel - u verhelpen met huismiddeltjes

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden