May 30

De Notenvergabe op school is ter beoordeling van de leraar, maar wordt door bepaalde percentage targets uitgevoerd. In de lagere school dit elk jaar te veranderen. Zoals je kunt begrijpen, van het percentage van de macht die nota wordt toegewezen, kan hier worden gevonden.


Van wat percentage dat briefje?  - De eisen die in de lagere school, zodat je begrijpt


Goede kwaliteiten zijn zeer belangrijk ook voor basisschool leerlingen.Als u kinderen die een klas van de lagere school hebben, u regelmatig een Transcript of Records te krijgen wanneer een werk werd geschreven. Hieruit blijkt hoeveel studenten in één, twee, drie of lagere noot hebben bereikt en de groepsgemiddelde is. U kunt zien dit overzicht, waar uw kind is. Wilt u weten welk percentage van die noot wordt toegewezen, moet u contact opnemen met de docent of de klasleraar in combinatie. Zoals het onderwijs in Duitsland ligt op nationaal niveau, elke staat heeft andere eisen. In het algemeen is het echter zo dat de vereisten elk leerjaar strenger.

Welk cijfer zal afhangen van het percentage juiste opdrachten

  • Beslissen wat note krijgt uw kind in een werk niet is, naar het oordeel van de docent. Hij moet analyseren welk percentage van de taak correct opgelost. Daarna kan hij waarderen.
  • Ten eerste, is de taak niet om 100 procent kunnen opgelost. Kleine fouten zijn toegestaan ​​in de lagere school. Soms 96 procent noodzakelijk ander land uiteen van 92 procent. In het algemeen is het percentage is afhankelijk van het compartiment.
  • Gemiddeld beschouwd u kunt verwachten tussen de 80 en 90 procent met een twee, tussen de 70 en 80 procent van de geleverde dienst, is er een drie. Voor een vier-over 50 procent correcte oplossing is gewoonlijk noodzakelijk.

Om erachter te komen welk percentage van uw kind behoeften

  • Of uw kind een A minus of plus twee, afhankelijk van het percentage krijgen. Soms kiest een procentpunt, indien nog de betere kwaliteit kan worden toegekend of dat het voldoende is alleen voor de slechtere kwaliteit. Hoewel dit feit niet relevant in de lagere school, de docenten hier al werken met de plus of min na de notitie.
  • Toon de tabel waarin een overzicht, waaruit blijkt uit hoeveel procent een noot kan worden toegewezen. Op basis van de punten die je kind kreeg voor elke taak, kunt u vervolgens berekenen van het resultaat zelf. In de wiskunde, dit is soms makkelijker dan in het Duits, waarbij een subjectieve beoordeling van de leraar altijd een rol kunnen spelen, vooral als het gaat om de indeling van essays of interpretaties.

Elke leraar moet je het percentage gemeld grondbeginselen van Notenvergabe te geven op de vraag. Veel docenten geven de juiste tabellen in de vergaderingen van de ouders bekend.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Van wat percentage dat briefje? - De eisen die in de lagere school, zodat je begrijpt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden