May 30

Als u verkoopt op eBay, moet je voor je daden weerspiegelen ook Foto's uploaden. Indien dit niet mogelijk is, om verschillende redenen kan worden opgelegd.


Upload Afbeelding op eBay gaat niet - wat te doen?


eBay-veilingen moeten worden voorzien van geschikte foto's.Bij het uploaden van de foto's niet gaan

Op eBay kunt u uw online veilingen afgebeeld en voor het afstemmen van content uploaden van uw computer. In de meeste gevallen zal dit werken zonder problemen en binnen een paar momenten. Ga niet uploaden of onderbreekt het proces met een foutmelding, zodat de oorzaken kunnen meestal snel worden gevonden.

  • Je kunt niet zomaar gebruik maken van elke afbeelding en hebben ook te voldoen aan de eisen van eBay. Foto's moeten minimaal 500 pixels groot, de meeste zijn 1.600 pixels.
  • De resolutie moet voldoende zeker goed zijn en de inhoud hebben scherpe en herkenbaar. Naast het watermerk aanwezig in de foto geen verdere elementen, zoals frames of tekeningen.
  • Kan je anders surfen zonder problemen op het internet, zodat de schuld niet te wijten is aan uw internetverbinding. Het uploaden van grotere foto's kan zeker een langere tijd in beslag nemen en je moet wachten voor een aantal minuten onder omstandigheden.

Succesvol gebruik van foto's voor eBay veilingen

  • Natuurlijk kan het zijn dat uw scherm is gewoon te groot en uploaden op eBay werkt niet om deze reden. Foto's die groter zijn dan 7 megabytes zijn, kan niet worden gebruikt. Als uw foto te groot is, je het verminderen met een beeldbewerkingsprogramma.
  • Andere oorzaken zijn een blokkerende firewall of te oud Flash installatie. Schakel de firewall in de Windows-beveiligingsinstellingen te testen en te proberen het uploaden opnieuw. Is het probleem van Flash, moet u zeker een huidige versie te krijgen.
  • Gebruik de Internet Explorer, dus kan een volledige cache om de problemen ook leiden. U kunt gebruik maken van een andere browser of wissen van de browser cache. Over het Windows Configuratiescherm om toegang tot het "Internet Opties" en op het tabblad 'Algemeen', kunt u uw cookies en bestanden te verwijderen. Daarnaast kunt activeren in "Bestanden verwijderen" en "alle offline items verwijderen" selectievakjes en klik op "OK".

Tags: Internet, eBay, foto's, uploaden Auctions

Gerelateerde Artikelen aan Upload Afbeelding op eBay gaat niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden