June 1

Woont u in Saarland en u wilt kopen of make-up je diploma, heb je verschillende opties. Als u het doel in het eerste onderwijs niet hebben bereikt, nog steeds zijn er verschillende manieren.


University student in Saarland aankoop - met deze opties die je hebt


Met het diploma je kunt studeren.Het diploma is niet alleen in het Saarland, maar ook in de andere provincies van de twee delen: Je moet een school en een praktisch gedeelte voltooien. In Saarland, heb je zowel de eerste als op de tweede kans onderwijs op verschillende manieren. De beste manier is de directe weg naar het gymnasium en een volgende stage. Maar je kunt ook later het diploma te doen. Leeftijdsgrenzen bestaan ​​niet.

Leg de middelbare school op de eerste onderwijs

  • Wilt u het diploma in Saarland te nemen op het eerste Education, kunt u de sluiting op een middelbare school te verwerven. U heeft de mogelijkheid van het verlaten van deze uit de 11e klas, als je een geschikte Grade Point Average kan laten zien. Tekorten of storingen in de hoofdvakken mag niet aanwezig zijn in grotere aantallen zijn.
  • Na het afronden van de school u het academische deel van het college toelatingsexamen hebben afgerond. Voor de erkenning en de mogelijkheid om te studeren aan een technische universiteit, moet u nog het praktische gedeelte. U kunt een stage, een vrijwillig sociaal jaar of vrijwillige ecologische jaar te verwerven. Probeer een gebied waar je wilt later, om een ​​eerste indruk te krijgen van de taken te krijgen en te bepalen of u het leven kunt voorstellen met dit beroep werken te kiezen.

Scholen die het diploma in Saarland

  • In het Saarland, heb je de mogelijkheid om een ​​beroepsopleiding technische hogeschool te verkrijgen. U kunt kiezen tussen de economische, sociale en handel.
  • Aan het Günter-Wohe School of Economics in Saarbrücken, kunt u een diploma, waarmee u een bedrijf graad beginnen te krijgen. In Völklingen is een technische school waar je het veld technisch-industriële en sociale zorg kunnen dekken. Bovendien, gelegen in Schiffweiler-Heiligenwald een vakschool voor het verkrijgen van een beroepsopleiding baccalauréat op dit gebied.
  • Ook op de klassieke tweede kans onderwijs, kunt u een diploma te behalen. In Saarbrücken er Saarland College, waar u de middelbare school na klas 12 te verwerven. Aangezien beroepsopleiding is een voorwaarde voor toelating, hoeft u niet praktisch om te bewijzen, ze kunnen studeren aan een technische hogeschool onmiddellijk na de erkenning van de professionele baccalaureaat.

Het diploma dat u hebt gekocht in het Saarland, kunt u studeren op elk Duitse universiteit. Equivalent cursussen kunt u natuurlijk bewijzen in het buitenland.

Tags: Onderwijs, University student, verwerven, Saarland, Voortzetting van studies

Gerelateerde Artikelen aan University student in Saarland aankoop - met deze opties die je hebt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden