May 30

Zowel de installatie en het begin van de Need for Speed ​​Underground 2, kan het gebeuren dat de operatie wordt geannuleerd, omdat het spel is niet compatibel met Windows 7. Hoe kunt u dit oplossen, klik hier.


Underground 2: Installeer Windows 7 zonder problemen NFS


Racespel Underground 2 onder Windows 7 te installeren en uit te voeren.Installatie problemen met de Underground 2

Als u probeert, "Need for Speed ​​Underground 2 'te installeren op uw Windows 7-computer, het kan gebeuren onder bepaalde omstandigheden die uw installatie niet start of afbreekt, omdat dit deel van de Need for Speed ​​Heron al is gepubliceerd in 2004 en tot die tijd, alleen voor Windows XP beschikbaar was.

  • Daarom is het mogelijk dat de installatie niet kan worden uitgevoerd omdat het spel niet compatibel met Windows 7, omdat Windows XP heeft andere instellingen dan het geval is met Windows 7.
  • Echter, heb je de mogelijkheid om Windows de "compatibiliteitsmodus", waarmee u de ontbrekende instellingen te simuleren, zodat elk programma wordt voor de gek gehouden, alsof het een ander besturingssysteem te gebruiken.
  • Om deze compatibiliteitsmodus te gebruiken tijdens de installatie, plaatst u de installatie-cd van Underground 2 en de eventueel de lancering van de installatie te annuleren.
  • Dan open je Windows Verkenner uw CD / DVD drive, klik met de rechtermuisknop op het installatiebestand "Setup.exe" en open de "Eigenschappen".
  • Ga naar het tabblad "Compatibiliteit", staat "het programma ..." en selecteer de Windows XP-versie met de hoogste service pack van bijvoorbeeld "Windows XP (Service Pack 3)" of "Windows XP (Service Pack 3) ".
  • Als u vervolgens op "OK", de compatibiliteitsmodus de volgende keer "setup.exe" zal worden automatisch gebruikt.
  • Ook moet je niet beginnen met een eenvoudige dubbelklik op "Setup.exe", maar in plaats daarvan gebruik maken van het gebruik van een klik met de rechtermuisknop op de top "Als administrator uitvoeren", om meer rechten van de installatie te geven en zo eventuele toegang tot problemen met de installatie te omzeilen.

Problemen met het starten onder Windows 7

Hoewel, de installatie van Need for Speed ​​Underground 2 werken, kan het gebeuren dat het spel niet start en u een foutmelding.

  • Dit komt ook door de bovengenoemde compatibiliteitsprobleem met Windows. 7
  • Dit kan ook worden opgelost door de installatiemap van Need for Speed ​​Underground 2, die je standaard onder "C: \ Program Files \ EA GAMES \ NFSU2" Enable vinden de compatibiliteitsmodus voor Windows XP in het bestand "speed.exe".
  • Daarnaast moet u ook dit bestand als een administrator te starten. Om te voorkomen dat dit te doen met uw rechter muisknop altijd kunt u ook deze optie permanent. Daarvoor zou je moeten ook "Eigenschappen" en "Compatibility" Enable de bodem de optie "Dit programma als administrator" en klik op "OK".

Tags: software, Computer, Windows 7 compatibiliteitsmodus, Need for Speed

Gerelateerde Artikelen aan Underground 2: Installeer Windows 7 zonder problemen NFS

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden