May 30

Trekt een huurder na de beëindiging van de huurovereenkomst is niet vrijwillig gemaakt, moet de verhuurder te evacueren. Een ontruiming kost echt geld. Om kosten te besparen, kunt u gaan als een verhuurder-effectieve manieren. Dit zal het huurrecht hervorming van 2013 te helpen.


Uitzetting - kosten en kostenbesparende manier


Geen eigenrichting op uitzetting.Heeft u als verhuurder de huurovereenkomst beëindigd met de huurder, de huurder verhuist idealiter vrijwillig uit het appartement. De werkelijkheid ziet er vaak anders. Omdat de huurder niet meer huur betalen dan meestal wordt herhaaldelijk geprobeerd zo lang mogelijk in het appartement te blijven ten laste van de verhuurder. In dit geval, moet u rekenen op een uitzetting en gedwongen ontruiming.

Uitzetting plaats eigenrichting

  • De altijd gebruikelijk om de sleutels van het appartement vervangen om het appartement is niet toegestaan. Het is een overtreding, omdat de verhuurder eigenlijk oefenen burgerwacht rechtvaardigheid. Als een verhuurder, moet u zich wenden tot de rechter om af te ronden.
  • Een ontruiming was en is nog steeds een kostbare aangelegenheid. Het wordt vaak geassocieerd met een hoge organisatorische inspanningen. U moet een ontruiming in de rechtbank te krijgen door middel van een vordering tot uitzetting, en dan het huren van een deurwaarder bij de ontruiming. De kosten van de deurwaarder, het behoud van een expeditie en warehousing van het huishouden van de huurder moeten worden bevorderd als een verhuurder. Hoe groter een woning, hoe hoger zijn meestal ook de kosten. Of u nu betaald door de huurder uw kosten, vaak in de sterren geschreven.

Om kosten te besparen

Deze situatie is in beslag genomen van de hervorming van het huurrecht in 2013. De wet verplicht de rechter om uit te voeren uitzetting prioriteit en versneld. De rechter is een prioriteit schema en stel korte korte periodes.

  • Om in het bijzonder om de kosten van de scheepvaart en de opslag van het huishouden te besparen, kunt u terugvallen op de "Berlin-model". Om uw executoriale titel beperkt tot de deurwaarder over de overgave van het appartement te doen. Op meubels de huurder het maken van een pandrecht. Deze evacuatie praktijk wettig is (§ 885a ZPO). U kunt huishouden van de huurder in het appartement verlaten of anderszins tijdelijk op te slaan (kelder). Garbage en vuiligheid, kunt u elimineren.
  • De huurder kan zijn goederen terug te vorderen binnen een maand. Als hij dat niet doet, kunt u de spullen gebruiken, in opdracht van een deurwaarder met het publiek gebruik. Het voorschot van de deurwaarder wordt aanzienlijk op deze manier verminderd.
  • Een ander opluchting is dat de ontruiming van het appartement gelegen in de derde persoon door een bevel kan worden geregeld (§ 940a ZPO). Voorheen de verhuurder aan een derde partij zijn eigen ontruiming. Bent u verbaasd over de ontruiming van zijn aanwezigheid, kan de deurwaarder onmiddellijk verwijzen naar een gevraagde bevel die persoon uit het appartement.

De zich in de praktijk "koude uitzetting" is niet noodzakelijkerwijs aanbevolen. Het is de verhuurder op de voeding met behulp van de huurder appartement en kondigt het leveringscontract met het energiebedrijf. Rechtbanken beslissen in veel gevallen dat de huurder (vooral huurders met kinderen) ook tijdens de evacuatie proces beweren dat het moet worden verstrekt in het appartement met water en elektriciteit.

Tags: financiën, huisvesting, onroerend goed, verhuurder, huurder, uitzetting

Gerelateerde Artikelen aan Uitzetting - kosten en kostenbesparende manier

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden