May 31

Regelmatig scheren het genitale gebied is tegenwoordig niet langer alleen het werk van vrouwen. Door mannen wordt nu verwacht dat de intieme zone scheren opnieuw. Met een beetje instructie kunt u eenvoudig en snel scheren uw privé delen van nu.


Uitleg voor mannen - het scheren van de schaamstreek


Zelfs mannen scheren het genitale gebiedWat je nodig hebt:

 • Veiligscheermes
 • Het scheren
 • warm water

Het juiste apparaat voor het scheren

 • Omdat er nu een aantal verschillende scheerapparaten, al beloven de best mogelijke scheren, moet u om uit te vinden welk apparaat je het beste bevalt.
 • Te trimmen of verwijderen mild tot lang haar elektrische scheerapparaten, gebruikt droog en zonder schuim zijn best. Dit scheerapparaat verwijder het haar man niet direct aan de basis, dus het resultaat is niet helemaal soepel.
 • Als u liever een volledig haar vrije schaamstreek, moet u bereiken voor een scheermes. Dit wordt gebruikt met een scheergel en verwijdert het haar zeer grondig. Het is belangrijk dat deze scheermessen regelmatig de messen gewijzigd.

Instructies voor het scheren van het genitale gebied bij mannen

 1. Als u uw haar te scheren in het genitale gebied voor de eerste keer, is het raadzaam om het lange haar eerste bekleding met een elektrisch scheerapparaat. Anders kan het snel piepen wanneer er te lang mannen haar wordt verwijderd met het scheermes.
 2. Indien gewenst, kunt u alleen het haar te verwijderen totdat de basis van de penis of scheren het hele genitale gebied.
 3. Neem nu een handvol scheerschuim en verdeel deze gul in het genitale gebied.
 4. Nu starten op de penis met het scheren. Om dit te doen, trekt u met één hand de huid strak en met de andere je scheren in de richting van de haargroei je haar.
 5. U moet uw benen licht gespreid en trek de testikel aan de ene kant en draai. Zo kunt u de haren te verwijderen in aanvulling op de testikel in stap gemakkelijker. Herhaal deze procedure aan de andere kant.
 6. Trek de penis en testikels stevig omhoog, zodat de haren in het scrotum worden verwijderd.
 7. Ten slotte wordt de overgebleven scheerschuim met warm water.

Tags: Schoonheid, haar, mensen, scheerbeurt, het scheren, geslachtsdelen

Gerelateerde Artikelen aan Uitleg voor mannen - het scheren van de schaamstreek

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden