May 30

Ubuntu is een gratis Linux-besturingssysteem, en dit kan vervolgens worden geïnstalleerd om Windows op uw computer. U moet een ISO-bestand downloaden van het internet en vervolgens gebrand op een USB-stick of op een DVD.


Ubuntu naast Windows te installeren - hoe het werkt


Ubuntu is gemakkelijk te installeren.Details over Ubuntu

De gratis Linux besturingssysteem Ubuntu is in tegenstelling tot Windows gratis en legaal kan worden gedownload van het internet. Vergeleken met andere Linux distributies, deze versie is heel gebruiksvriendelijk en leent zich goed voor onervaren gebruikers. Met dit systeem kunt u gemakkelijk om de voordelen van Linux weten. Het besturingssysteem wordt regelmatig geleverd met gratis updates en kan via een gebruiksvriendelijke desktop worden bediend. Als u al het Windows-besturingssysteem op uw computer, zodat u niet over deze verwijderd. U kunt Ubuntu nog steeds op uw computer te installeren en te gebruiken beide besturingssystemen naast elkaar. Hierdoor kan de vrije Linux ook zeer goed testen zonder risico. Voor de installatie, moet u een ervaren computergebruiker te zijn, omdat de installatie-wizard is beschikbaar om te helpen. Met een ISO (image-bestand) van Ubuntu kunt u een DVD-installatieschijf zonder problemen. Op het internet krijg je een 32- en een 64-bits versie van Ubuntu. Beide versies zijn tussen de 800 en 900 megabytes in omvang en kan op een USB-stick worden geplaatst. Wilt u op te starten vanaf USB, zodat uw BIOS deze functie moet ondersteunen. Als alternatief, maar een opstartbare dvd te maken u.

Installeer het besturingssysteem, naast Windows

  1. Wilt u Ubuntu installeren naast Windows, dus je moet bereid zijn als een bootable DVD First. Bij de meeste branden programma's zoals Nero, kunt u een DVD branden zonder problemen uit de ISO.
  2. Volgende moet u uw computer instellen, zodat het kan starten vanaf de DVD drive. De BIOS kan worden gevonden in het opstartmenu, de benodigde instellingen. Steek vervolgens de Ubuntu-dvd in uw station en start de computer opnieuw op.
  3. Na enkele ogenblikken zal de installatie menu van het Linux-besturingssysteem verschijnen. Deze detecteert de reeds geïnstalleerde Windows op uw computer automatisch en biedt diverse installatie-opties.
  4. Maak het beste van de Duitse en kies in het menu "Install Ubuntu" uit. Vervolgens zal de wizard uw vrije schijfruimte en uw internetverbinding te controleren. Enable best alle selectievakjes, omdat zo alle beschikbare updates zijn hetzelfde van het internet en geïnstalleerd.
  5. Selecteer nu "Ubuntu naast het bestaande besturingssysteem te installeren" en kies de beste voor eenvoudige installatie variant.
  6. Wijs de nodige ruimte Ubuntu met behulp van de schuifknop om. 15-20 gigabytes zijn voldoende voor de meeste doeleinden. Klik vervolgens op "Install" en bevestig de waarschuwing.
  7. De installatie van het Linux-besturingssysteem wordt automatisch uitgevoerd en je hebt een paar minuten te wachten. Vervolgens neemt u de algemene instellingen, vergelijkbaar met Windows, voor en stel de tijdzone, toetsenbordindeling en account van een gebruiker.
  8. Nadat de installatie is voltooid, zal uw computer opnieuw opstarten. Nu door het installeren naast een Windows opstartmenu verschijnt op uw scherm en daar kunt u een van de twee besturingssystemen te selecteren en te starten.

Tags: software, Windows, installeren, Linux, Ubuntu

Gerelateerde Artikelen aan Ubuntu naast Windows te installeren - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden