May 30




U kunt deze collectie met Facebook verwijderen
01:55

  • Verberg vrienden op Facebook - hoe het werkt
  • Met Facebook verwijdert meerdere berichten - zo g ...
  • Applicatie op Facebook posten zelf - wat ...
  • Facebook: Vind verwijderde berichten - zo kan ...
  • Verwijderde Facebook-account - net hem te maken ...
  • Zie in Facebook verwijderd Friends - Hier is hoe
  • Facebook: uitschakelen spelletjes vragen - hoe het werkt
  • Verwijder met Facebook abonnees - Hier is hoe
  • Facebook: nieuws komt niet op - wat te doen?


Video van Bruno Franke1: 55

Na het mobiele internet platform Facebook is zeker niet een integraal onderdeel van onze steeds mobieler dagelijks. Social networking is het nieuwe trefwoord - eenvoudig en duidelijk. Toen we tegenkomen een oude vriend op de straat en we willen met elkaar in contact, dan is het gesprek loopt, maar vooral dit: Bied me op facebook jullie vriendschap en we kunnen regelen om te voldoen, oke. Echter, soms staande op de muur inzendingen Facebook dat u niet wilt daar. The Wall in Facebook kunt u eenvoudig verwijderen.

Meer video's op het onderwerp

  • 01:56

    Hide Facebook muur voor vreemdelingen - hoe het werkt
  • 02:18

    Op Facebook verbergen de Wall - hoe het werkt
  • 02:19

    Lock Muur voor bepaalde vrienden - Facebook


Posten op Facebook per stuk, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, een bericht op uw muur (Wall) links (ook wel "post" bekend). Of Stuur je vrienden een bericht op de muur. Dit kan een eenvoudige "beterschap" -Wunsch of laat iemand zo bv verjaardag gefeliciteerd. Van tijd tot tijd, maar je moet "opruimen" op zijn Facebook muur. U kunt dit doen door het opnieuw verwijderen van berichten uit de muur, omdat je misschien niet de boodschap, of als u niet wilt dat al dit nieuws kan altijd lezen.

  1. Log in op Facebook met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Linksboven verschijnt uw afbeelding en rechts ernaast is uw naam. Klik op uw naam. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar uw whiteboard pagina.
  2. Nu kunt u zien op facebook alle muur berichten. Aan de rechterkant van elk item worden weergegeven in grijze 'Verwijderen'. Klik op de respectieve berichten te wissen op "Verwijderen" en het bericht zal onmiddellijk worden verwijderd.
  3. Als je wordt geplaatst op uw Facebook muur en vrienden van het spel toepassingen (zoals Farmville), dan kunt u deze toepassing permanent te blokkeren door het instellen van de toepassing op 'Blokkeer deze Application "knop. Echter, het is meer waarschijnlijk dat u een verzoek op de hoofdpagina te vinden na het inloggen rechts. Klik vervolgens op de toepassing en blokkeert deze. Dan voorkomt Facebook u in de toekomst iets zal aan de geblokkeerde toepassing worden doorgestuurd.
  4. Alternatief: Indien u door een bepaalde persoon geen nieuws wilt op je prikbord, maar willen niet om te gaan met moeite met deze berichten te verwijderen, kunt u die persoon te blokkeren, zodat ze hen kan plaatsen niets. Verander voor de beveiliging instelling door te klikken op de rechterbovenhoek onder-account op 'Accountinstellingen'. Klik vervolgens op "Beheer privacy" op, vervolgens "Instellingen aanpassen". Er u op de pijl naast de categorie en selecteer "Custom". Naam van de persoon nu hoef je alleen maar in de regel onder "De huid van de volgende personen" in te voeren en selecteer "instellingen opslaan" om hen de toegang te beveiligen.

Iedereen die wat op Facebook ziet?

  • In de overzichtstabel kunt u uw huidige instellingen bekijken. Klik op "gebruikersinstellingen", kunt u deze bewerken en aanpassen.
  • Het is nuttig, bijvoorbeeld, dat alleen je "vrienden" moet zien wat er gebeurt op uw muur, maar kan nog steeds toegestaan ​​om alleen "Specifieke mensen" berichten te versturen naar uw Wall - of alleen voor jezelf ("Only I") wil inzendingen maken , Selecteer vervolgens de link "dingen die ik delen met andere mensen" en verwijder de activering check "Friends mogen berichten aan mijn Wall". Dan kunt u aangeven wie mag je prikbord News gebruiken door bijvoorbeeld het creëren van een lijst van mensen of zelfs zelf de toegang vergunning ("Only I").
  • Wie wil om te verbergen zijn muur volledig, selecteert de instelling post "maakt dit zichtbaar voor" select "Only Me". Nu niemand, maar u kunt zien meer uw muur.

Als je een beetje bekend bent met de instellingen, kunt u bepalen wie en wat u of u op uw Facebook-pagina kan. Veel surfplezier!

Andere Auteur: Claudia Jansen, Markus Maria Renz

Tags: Internet, verwijderen, Privacy, Computer, Facebook, vrienden

Gerelateerde Artikelen aan U kunt deze collectie met Facebook verwijderen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden