May 30

Mijn zolder staat er vol mee, en de schappen staan ​​vol met boeken in mijn kelder. Niet om de dozen te vermelden onder mijn bed in de slaapkamer. Toegegeven, ik ben een echte boekenwurm. Maar alle boeken die ik wil thuis niet oppotten. Dus besloot ik de andere dag om mijn gebruikte boeken te koop. En ik had Bucha koper als Momox, boek aankoop, rebuy en Regal Sellorado gratis oog gehouden. Hoewel ik geen enkel probleem niet kon verkopen, maar op dit Ankäufern het Gebruikt Books verkoop waard helemaal.


Tweedehands boeken te koop - praktijk test


Verkoop van boeken gebruikt is simpel, maar niet altijd lucratief.Voorheen dacht ik altijd verkopen tweedehands boeken niet waard. Omdat er nauwelijks mensen die geïnteresseerd zijn in beduimelde boeken en zelfs geld te besteden voor. Maar ik was verkeerd bewezen. Zelfs het aantal kopers Bucha maakt duidelijk dat de vraag is heel goed daar. Dus het was voor mij om veel te doen.

 1. Eerst heb ik een lijst van alle boeken die ik had. Elk nummer. Ik heb de lijst met behulp van Excel, zou ik zeker hebben snel verloren spoor van een handgeschreven lijst van boeken.
 2. Ik gecategoriseerd mijn boeken aan kinderen boeken, romans, detectives, non-fictie, paperbacks en ga zo maar door. Dit voorbereidende werk zal je de inzendingen geven in de verkooplijsten in Momox aanzienlijk gemak, boek aankoop, rebuy, en planken vrij Sellorado.

Dit Bucha kopers niet alleen boeken kopen

 • Momox zinvol als u wilt boeken, cd's, dvd's, games of kleding te verkopen.
 • In rebuy kan je zowel gebruikte boeken als cd's, video games, mobiele telefoons en dergelijke verkopen.
 • Bij Regal gratis is een portal waar u alleen kunt verkopen boeken.
 • Als u wilt boeken, cd's, games, dvd's of Blu-Rays winstgevend aan de man of vrouw te brengen, kunt u het proberen bij Sellorado.de.

Gebruikt Books Sale - Eenvoud is zeer belangrijk

 1. De eerste stap is om te weten dat u een account aan te maken voor de verkoop van gebruikte boeken op elk van deze online verkopers. Gewoon beginnen met typen om de EAN-code scannen of het typen van het ISBN-nummer. Aangezien slechts zeer weinig gebruikers hebben een barcodelezer thuis, is het risico dat typefouten kruipen, vrij groot. Daarom moet u precies zien welke nummers u hebt ingevoerd. Mijn tip: Twee hoofden zijn beter dan twee.
 2. In rebuy geeft u de mogelijkheid om meerdere EAN of ISBN-nummer in te voeren in één stap. By the way, zie zei nummers op de eerste of laatste pagina van een boek of op de achterkant. Het heeft meestal een barcode - de streepjescode, zal je winkelen op alle verpakking van een product vinden - gestort.
 3. In rebuy is het ook mogelijk dat eenvoudigheidshalve, een meervoudig van de cijfers selecteren. Ook u kunt typen door het invoeren van blok.
 4. Spreken eenvoudig: leveranciers zoals rebuy of Momox bieden zelfs de mogelijkheid om het boek aankoop te doen door app. Zo kunt u uw boeken te verkopen aan uw smartphone. Ook dat is haalbaar, zonder te hoeven maken of foto's te uploaden productbeschrijvingen.
 5. Wat ik jammer vind met alle aanbieders, is dat de betaalde voor mijn gebruikte boeken prijzen, zijn niet duidelijk op het eerste gezicht. Er is geen transparant lijsten, die navenant zinvol op voorhand. Toen ik vroeg via e-mail die ik ontving van Momox ondersteunen prompt de volgende reactie: De prijzen zijn altijd vastbesloten om de marktwaarde. Dit betekent dat er geen vaste prijzen kunnen worden gepubliceerd.
 6. Het is heel simpel, tweedehands boeken te koop online. Alleen Ik was teleurgesteld gezien de lage verkoopprijzen in Momox. Vier cent voor een paperback van Enid Blyton is echt klein.
 7. In Rebuy er een zogenaamd populariteit lijst. Afhankelijk van het belang van de gebruikers die u hier hebben nogal een kans om meer geld te krijgen. Voor de paperback door Jojo Moyes 'Drie dagen in Parijs ", de verkopers er bijvoorbeeld € 3,06. Voor de 73ste editie 2014 van het Burgerlijk Wetboek, maar de verkoper ontvangt volgens de lijst slechts € 0,38.

Dit is wat telt in de verkoop van tweedehands boeken

Wilt u tweedehands boeken verkopen, bent u zeker dat net als ik, je wilt de familie begroting te verbeteren. De structuur en werking van portals belangrijk.

 • In termen van prijs naar Momox, rebuy, Sellorado of plank vrije verschillen niet ernstig. Zeker: de ene is het rijk gebruikte boeken niet verkopen.
 • Merk op dat de minimumverkoopprijs waarde bij Regal gratis is € 10. Zodra deze waarde wordt bereikt, wordt u begeleid in het menu op de volgende pagina. Daar kunt u bekijken en afdrukken van de Paketbeileger. De verzending van uw boeken is zo vrij. De overdracht vindt plaats binnen vijf dagen. Houd in gedachten dat de inkomende boeken worden genomen lokaal bijzonder nauwkeurig onderzocht. Hoe hoger de kwaliteit, zodat de kwaliteit van uw gebruikte boeken, hoe beter. Dit laatste geldt voor alle beursgenoteerde Bucha koper.
 • In Sellorado moet u in dit verband zelfs wachten tot € 20 opgebouwde inkomsten. Daarnaast is deze Bucha koper nergens koopt alle boeken. Dit zal afhangen van de algemene behoefte. De boeken Shipping is gratis, maar u kunt de zending pakte ook bij hen thuis. Na onderzoek van de boeken die u krijgt uw geld via een bankoverschrijving na zeven dagen.
 • In Momox het minimum saldo is € 10. Na de overdracht binnen 3 dagen wordt uitgevoerd. Zoals met rebuy, Sellorado en zo verder, de scheepvaart is ook gratis.
 • Ik vond bijzonder voordelig te zijn in die krijg je je geld in rebuy, zonder op te slaan een minimum bedrag. Als u liever niet om geld uit de verkoopopbrengst, maar in plaats daarvan het geld investeren in de aankoop van een ander product rebuy, lonkt een bonus van tien procent.

Zoals ik al zei, het is niet alleen de marktwaarde van gebruikte boeken, bepalen de prijs, maar ook de belangen van de gebruikers. Daarom is het zinvol om tweedehands boeken op verschillende boeken kopen portals bieden.

Tags: boeken, Leisure & Reclame, tweedehands

Gerelateerde Artikelen aan Tweedehands boeken te koop - praktijk test

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden