June 1

Een mooie huid kan alleen worden bereikt door middel van goede zorg en een gezonde levensstijl. Vaak nog teistert de oneven maar puistjes en mee-eters, waar er goede home remedies voor deze vlekken.


Twee effectieve huis remedie voor puistjes en mee-eters


Er zijn goede huis remedie voor puistjes en mee-eters.Wat je nodig hebt:

 • Kalmte
 • gezonde voeding
 • Tandpasta
 • Tea Tree Oil
 • Wattenschijfje of wattenstaafje
 • Toiletartikelen
 1. Puistjes kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste kan het zijn als gevolg van incompatibiliteit van de verschillende producten (voedsel), maar ook verder van stress kan een reden waarom u wilt actie tegen puistjes te nemen met een huis remedie zijn. Heb je gevonden dat je puistjes en mee-eters en u wilt gebruiken tegen deze nu verschillende huid producten, zoals bijvoorbeeld tandpasta voor puistjes. Echter, wees voorzichtig dat u niet gebruikt tandpasta die met zeer veel toevoegingen (bleekwater, enz.) Wordt verstrekt, zoals het verdere irritatie van uw gevoelige huid hier kan veroorzaken.
 2. Heeft u een neutrale tandpasta gevonden, gewoon schar een klein bedrag op de aangetaste huid en laat het beste om 's nachts te verplaatsen. Maar je handen wassen voordat goed voordat u wilt de puistjes en mee-eters te behandelen met huismiddeltjes en actie te ondernemen tegen het.
 3. Na de belichting, kunt u gewoon wassen van de tandpasta en uw huid - zoals gebruikelijk - zorg.

Een ander huis remedie voor puistjes en mee-eters

 1. Tea tree olie, verkrijgbaar in drogisterijen en is bovendien een sterk aanbevolen remedies huis, die tegen puistjes en mee-eters niet alleen kan worden gebruikt, maar ook in verschillende andere ongemak, pijn of ontsteking. Neem gewoon een wattenschijfje, voert u een paar druppels tea tree olie op het en dep dus dan de puistjes en mee-eters Om dit aan te pakken.
 2. Echter, het grote belang van een goede en het huidtype juiste verzorging en reiniging van de huid. Je zal dus het best worden geadviseerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste of een dermatoloog, welke producten worden persoonlijk geadviseerd om u, dus je hoeft niet eens te vragen, wat het effect van huis remedie voor mee-eters en puistjes.

Tags: huismiddeltjes, beauty, puistjes, acne, mee-eters, Skin

Gerelateerde Artikelen aan Twee effectieve huis remedie voor puistjes en mee-eters

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden