June 1

Turkije is een zeer populaire bestemming en biedt toeristen een gunstige Pauschaulurlaub in een aantrekkelijk hotel. Zelfs in oktober, een Turkije vakantie is nog steeds mogelijk, maar je moet afwegen van de voor- en nadelen ten opzichte van een traditionele zomervakantie precies.


Turkije Vakanties in oktober - voors en tegens


Turkije biedt vele attracties.Turkije is een van de meest populaire bestemmingen

  • Turkije heeft een vakantiebestemming vooral onder Duitse toeristen een zeer goede reputatie en is altijd regelmatig geplaatst. In dit land zijn er zeer mooie plaatsen en het kan ook worden gevonden aantrekkelijk, 4 en 5 sterren hotels, kunt u tegen relatief lage prijzen te boeken. De zee is erg warm, vooral in de zomermaanden en het water temperaturen rond de 27 graden en de buitentemperatuur kan gemakkelijk hoger zijn dan de 30 graden te beperken.
  • In Turkije zijn er zeer mooie stranden, tal van toeristische attracties, zeer vriendelijke mensen en tal van activiteiten voor een leuke vakantie. U kunt een vakantie in Turkije een veel lagere prijs dan een Spanje- Italië of vakantie te boeken en moeten ook slechts 3 uur vliegen. In Turkije zijn er zeer mooie 5-sterren hotels die bieden tegen een goede prijs zijn vele functies.

De voors en tegens op een Turkije Vakanties in oktober

  • Je moet om vakantie in Turkije, natuurlijk niet per se goedkoop in het hoogseizoen en kan ook een reisdatum in oktober selecteren. Het dient hoofdzakelijk twee grote voordelen. Voor een vakantie in deze maand zeker veel goedkoper dan in de zomermaanden en de andere hotels in Turkije op dit moment zijn ook duidelijk leeg. Natuurlijk zijn er niet alleen voordelen, maar ook een paar nadelen in een Turkije vakantie in oktober.
  • Een van de nadelen is een zeker de wat slechtere weer. Dit is inderdaad nog mooier dan in Duitsland, voor sommige mensen, het is te koud om te zwemmen. De maximale temperatuur binnen deze maand bij 26 ° C en de temperatuur kan ook 14 graden bereikt. Het water is nog warm genoeg met 23 graden voor de meeste. Als je een absolute Warmbader, dan kon je nog te koud bij deze temperatuur.
  • Bovendien heb je deze maand ook "slechts" 8 uur zon per dag. In de zomermaanden kunt u genieten van de zon tot 12 uur per dag. Mocht u de temperaturen nog warm genoeg zijn, zodat u kunt genieten van een vakantie in Turkije oktober veel geld ten opzichte van de zomermaanden en op te slaan mag niet staan ​​in de rij bij het eten buffet.

Tags: Reizen, vakantie, oktober

Gerelateerde Artikelen aan Turkije Vakanties in oktober - voors en tegens

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden