May 30

Een grasmat is iets sneller variant, een groene ruimte. In aanvulling op de goede voorbereiding van de grond bij het leggen van dit stuk gazon type en het seizoen en het weer een belangrijke rol spelen, zodat de nieuwe grasmat tijdens de installatie niet droog zal zijn en kan goed groeien.


Turf installatie - kies seizoen en weer rechts


Een rollende gazon heeft water nodig onmiddellijk. © piu700 / PixelioEen grasmat heeft het voordeel dat u niet hoeft te wachten met hem, totdat de zaden beginnen te ontkiemen, dus het is in uw tuin meteen groen. Echter, je moet het in te voeren onmiddellijk na de installatie, maar moet wachten tot hij goed is gegroeid.

Kies het juiste seizoen

 • Uw nieuwe grasmat, kunt u lag in principe in de winter elk seizoen, moet hij maar verschillende lengtes, totdat hij zo groot dat je mag in te voeren wordt verbouwd.
 • Het beste seizoen om een ​​grasmat te leggen, is de lente. Dan heeft het gazon voldoende tijd om veel wortels tot de volgende winter te vormen en je hoeft niet op te blazen zo veel als in de zomer bij hoge temperaturen. Er is ook meestal in de lente regen, die dan biedt uw gazon met extra water.
 • Na aankoop, moet u het gazon onmiddellijk verplaatsen, zodat het gras niet uitdroogt, vooral bij droog en warm weer. Goed geschikt voor dit werk, een dag waarop de lucht is bewolkt.
 • In het voorjaar en de zomer, dan zal het ongeveer drie tot zes weken duren voordat u uw gazon kunt invoeren en gebruiken het goed.

Om uw grasmat zelf leggen

 1. Voor het leggen van uw grasmat, moet u de grond goed voor te bereiden. Verwijderen dode gras, stenen en ander materiaal en opgegraven het hele gebied rond, zodat de grond is los en het gras kan gemakkelijk wortel schieten.
 2. Met een roller plat daarna het oppervlak en hark de bovenste laag lichtjes.
 3. Verdeel een starter meststof voor gazons, die het gras levert in de vroege dagen van de nodige voedingsstoffen.
 4. Dan is de grasmat lag u, zodat de gewrichten zijn altijd enigszins gecompenseerd als een muur. Om ervoor te zorgen dat er geen gaten worden gevormd, moet u niet de reeds gelegde nummers direct invoeren, maar inferieur aan een lange plank.
 5. De rol ga dan diagonaal over het nieuwe grasveld om op de grasmat.
 6. Water het gazon vervolgens tot het water is doorgedrongen in de aarde onder de grasmat. Met een groter gebied, moet je water in tussen, zodat het gras niet droog.
 7. In de komende weken, moet u ervoor zorgen dat het gras niet uitdroogt. Afhankelijk van het seizoen moet je minstens één keer, maar vaak zelfs buiten hem dit meerdere keren per dag.
 8. Daarna moet de grasmat goed worden gekweekt, zodat u kunt zorgen voor hem als heel normaal geplaatste grasmat op.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Turf installatie - kies seizoen en weer rechts

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden