June 1

Er zijn een aantal pluimen, grassen en oren, die ideaal zijn voor Trockenbinderei zijn. Verzamel genoeg materialen en aanpassen met behulp van de instructies op een droge container.


Trockenbinderei - instructies om je eigen te maken


Gebruik helichrysum voor Trockenbinderei.Wat je nodig hebt:

 • Gedroogde bloemen
 • Grassen
 • Draad
 • Snoeischaar

Trockenbinderei - maak een boeket zichzelf

Voor Trockenbinderei U kunt een verscheidenheid van geschikte pluimen, grassen, bos, evenals gedroogd fruit gebruiken. Dit kan zijn spikes, stro bloemen of steranijs en sinaasappel bijvoorbeeld. Fruit of afzonderlijke bloemhoofdjes je kabels, zodat u kunt integreren met deze makkelijk. Volg de instructies om een ​​droge Strauss zelf te maken.

 • De Achillea behoort tot de populaire gedroogde bloemen, die is opgenomen in het Trockenbinderei zeer veelzijdig in kransen, boeketten en van alle soorten. Maar Mohnkapseln, lavendel, rozen of hortensia's, kunt u heel mooi integreren in droge boeketten.
 • Veel materiaal voor Trockenbinderei kan worden gevonden uit de late zomer in de eigen tuin of in de natuur. Een uitgebreide lijst van geschikte voorziening materialen voeren maar ook in de bouwsector.
 • Bloemen en grassen die je jezelf wilt drogen, kunt hangen aan de tijd voorafgaand aan de verwerking.

Doe alle bloemen, fruit en grassen die je wilt in je droog boeket, vooraf deal op te nemen. Voor dit doel, een kniptang, een bloem schaar, stok draad behoort tot Andrahten en Bindebast.

Duurzaam ontwerp bloemstukken voor begeleiding

Om uw droge boeket kan mooie volledig gebonden zijn en volledig, je genoeg geschikt vulmateriaal nodig. Om dit te doen, gebruiken de beste Stacie.

 1. De Stacie zal angedrahtet vooruit gaan door de bovenste pluimen, ongeveer 4-5 cm lang en wikkel aan het einde van de stengels met draad zodat het produceert een bloem. Het gebruik van een bloem ongeveer 05:55 Rispenstiele. Draad de Stacie op deze manier vaak om de droge boeket genoeg kan vullen.
 2. Volg nu de verdere geleidelijke Trockenbinderei instructies door eerst mee bloemen, grassen en gedroogde bloemen van uw keuze om een ​​boeket. Tussen de afzonderlijke elementen binden weer de angedrahtete Stacie een met. Bind het bos gelijkmatig en strak, totdat het de gewenste grootte heeft bereikt.
 3. Bind dan de bloemstelen stevig Bindebast elkaar en snijd ze dan dezelfde lengte.
 4. Met een kraag van bruin papier, kunt u de natuurlijke struisvogel toevoeging verbeteren.
 5. Voor dit doel, snijd een grote stukken papier, vouw het in de lengte in tweeën samen, zet het in de stengels en rukken met zijn rechterhand samen gelijkmatig, terwijl de linkerhand maakt het boeket daar. Dan is de manchet wordt vastgebonden met raffia.

Met behulp van een Trockenbinderei begeleiden verwerken geschikte bloemen, grassen, bessen en vruchten in een stabiele droge container.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Trockenbinderei - instructies om je eigen te maken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden