May 30

Elke dag zal worden verzonden door DHL en de Post ruim 1 miljoen pakketten en pakketten. Dat is veel. Maar wat te doen als je schade in de levering verdenken? Hier vindt u de oplossing te vinden.


Transportschade met DHL - je moet doen


Transportschade onmiddellijk bij DHL Report © Bubi / PixelioDe Voordat u het vervoer met DHL

Alle pakketdiensten, waaronder DHL, zijn er specifieke regels, wat je moet doen om transportschade te voorkomen tijdens het verzenden van een artikel. Als u geen bepalingen dienovereenkomstig weet te maken, wordt een opgelopen schade in het ergste geval niet verzekerd.

  • Goederen moeten afzonderlijk goed verpakt. Maar het is niet genoeg om ze te sturen in de originele verpakking. Bij DHL en andere koeriersdiensten, moeten de goederen passende maatregelen te nemen - ook door luchtkussens of soortgelijke - worden beveiligd tegen schokken schade.
  • Besteed aandacht aan de aard van de zending: Een pakket is bijna niet verzekerd bij DHL in Duitsland tegen transportschade. De enige uitzondering is voor de internationale leveringen met de service "bewijs" van het pakket is verzekerd tot een bedrag van € 33.75. Boven dat bedrag, zal geen compensatie plaats ook in geval van verlies.
  • Voor pakketten met een nationale verzending U bent, als afzenders algemeen tot een waarde verlies van 500 - € verzekerd. Bovendien is het mogelijk om extra kosten op DHL sluiten een transportverzekering. Dus het geval van transportschade bij DHL mogen worden afgedekt om het bedrag van € 25.000.
  • Voor percelen in de internationale scheepvaart, het bedrag van de vergoeding die afhankelijk is van het gewicht van het perceel. Bij maximale gewicht van 20 kg, dat is € 146,20. Als het pakket wordt geleverd met de service "premium", is er, tot een totaal van 500 - € verzekerd.

Zorg dat u over het algemeen als de mailer houden een zending bewijs totdat de goederen correct zijn aangekomen bij je vrienden of klanten. In het geval van schade die u dit bewijs nodig.

Hoe om te gaan met een transportschade

  1. Als je de schade van buiten kunt zien direct na aflevering, is het zinvol het pakket als een ontvanger niet te accepteren - met de opmerking dat het beschadigd is. Als je de schade pas later merken, kunt u een downloaden aanvraagformulier ingevuld op de PC. In het geval van verlies van een levering, wordt een zoekopdracht van de verzender van de levering in plaats gestuurd.
  2. Heeft na transportschade niet verzenden naar de DHL het pakket beschadigd is of de inhoud van de afzender. Informeer die schade en vervang de beschadigde pakket, samen met de schade rapport aan een tak van Deutsche Post opgelopen over de. Het is belangrijk om in ieder geval dat DHL onmiddellijk op de hoogte van de schade opgelopen.
  3. Vanaf hier zijn het claimformulier en de beschadigde pakket, inclusief de inhoud van de verpakking testen gestuurd .. Daarom let dringend op al die werd opgenomen in de ontvangst van het pakket te brengen. Dit omvat opvulmateriaal en dergelijke.
  4. Typisch, een terugkoppeling van de verpakking test na ten minste 14 dagen in de toekomst. Wordt vergoed de afzender van de goederen.

Tags: DHL, Leisure, pakket, Mail, transportschade

Gerelateerde Artikelen aan Transportschade met DHL - je moet doen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden