May 31

Yoga is een zeer zachte en erkende positieve fitness en Entspannungsart die bepaalde effecten bereikt. Yoga ook speciale oefeningen voor de bekkenbodem, zodat dit deel van het lichaam kan effectief worden getraind.


Train met yoga de bekkenbodem - een oefening
Wat je nodig hebt:

  • Fitness / yoga mat

Yoga harmonie voor lichaam, geest, ziel

Veel liefhebbers van fitness kunnen trainen met specifieke oefeningen van yoga kracht, uithoudingsvermogen, spieropbouw, terwijl de oefeningen ook ontspannend effect op het lichaam.

  • Deze gladde spieren ontspanning maakt in het dagelijks leven, professionele en gezinsleven dienovereenkomstig ook merkbaar, zo bepaalde oefeningen zijn aangepast om te ontvangen in het verleden eventueel bestaande training. In het bijzonder kan de training van de bekkenbodem effectief compleet met yoga.
  • Er zijn veel verschillende yoga stijlen, die allemaal echter streven hetzelfde doel, namelijk te voelen door concentratie en spanning en ontspanning van lichaam en geest en ziel krachten beter en uitgebreider. Dit geldt voor alle gebieden van het menselijk leven.
  • Veel fitness klassen, Pilates workshops, spa's te nemen specifieke oefeningen, zodat vooral zacht en gezond, is opgeleid in plaats van overhaaste en verkeerde houding. Dus, het komt met de beoefening van yoga oefeningen voor de bekkenbodem belangrijk dat je je lichaam en in het gevoel te luisteren, zodat je leert een nieuw lichaam bewustzijn over deze zachte oefening tijdens de oefeningen en dit ook in de keuze van voedsel en overwegen voedsel. Op deze manier krijg je over yoga en de positieve impact van een nieuwe levensstijl, consumptie van gezondere voeding, zonder stimulerende middelen als alcohol en nicotine, dus je hebt meer energie dan ooit, kunt u uit te voeren op elk gewenst moment in het bereiken van de doelen. De toenemende concentratie positieve draagt ​​ook bij.

De bekkenbodem effectief en voorzichtig te trainen.

Vooral de bekkenbodem kan heel vaak niet reageren op conventionele fitnessapparatuur en trein. Voor deze, de beoefening van yoga houdt sommige oefeningen bereid uit die u kunt een voor zachte work-out deze reeks gerichte te voltooien. Bovendien yogaoefening helpt om een ​​urineverlies verlichten, zo vaak ongetrainde maar belangrijke ondersteunende inrichting van de bekkenbodem organen bevorderlijk kan zijn.

  1. Ga liggen met je rug plat op je yoga of fitness mat.
  2. Buig op de knieën, dus krijg je een prettige buiging van de benen. Uw voeten plat op de grond geplaatst, moet de afstand minder dan schouderbreedte voor over yoga oefening zijn. Van de bekkenbodem. Je kunt je handen op je borst of plaats ze op de plek onder de navel te worden opgeleid, dit optimaliseert vaak de uitvoering oefening.
  3. Nu til je je heupen slechts licht Houd deze spanning voor ongeveer 5-10 seconden, alsof je met opzet te voorkomen plassen, of te pauzeren. Precies deze uitvoering beweging met de innerlijke spanning is het spel te worden opgeleid in de bekkenbodem.
  4. Weer ontspannen door verlaging van de bekken naar de startpositie en pauze 2-3 seconden voordat uiteindelijk voltooien van deze yogaoefening de bekkenbodem in totaal 10 maal.

Runs dagelijks trainen van uw bekkenbodem zeer gerichte deze oefening, dus dit spel heeft meer vermogen en de inwendige organen zijn ook beter onderhouden. In deze oefening, moet u zich onthouden van enige macht, het gaat meer om de concentratie en de samentrekking en ontspanning door middel van kleine bewegingen.

Tags: sport, Fitness, Yoga, Pilates, relaxatie, bekkenbodem

Gerelateerde Artikelen aan Train met yoga de bekkenbodem - een oefening

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden