May 31

Yoga is er niet alleen om de ziel te kalmeren, maar versterkt ook de spieren met specifieke oefeningen. In Yoga moet je een hoge concentratie en roerloos blijven hangen gedurende enkele minuten hebben in een positie om lichaam en geest te verenigen. Hier wordt de spieropbouw natuurlijk aangemoedigd. Met yoga-oefeningen die je kunt iets voor uw dijen te doen.


Toning de dijen - dus ga je met yoga-oefeningen


Gespierde dijen door het ontspannen van yoga. © Benjamin_Thorn / PixelioWat je nodig hebt:

  • Een fitness mat

Om spiermassa van de dijen te verhogen door middel van yoga

Yoga ontspant het lichaam, maar ook hem opgeleid. Bovendien wordt uw evenwichtsgevoel verbeterd. Als u wilt om effectief te trainen je dijen, dan doe je de oefeningen drie keer per week. Houd elke oefening op de volle inspanning 5-9 adem en herhaal 2-3 keer. Bent u zeker proberen alleen de geplande spieren in alle oefeningen haak en ontspannen de rest van de spieren.

  1. De eerste oefening bevordert spier van de dij en tegelijkertijd daag je evenwichtsgevoel. Kies uit aanvankelijk een voet aan de grond uit. Buig je benen tot 90 graden en til de hiel. Niet strek de benen door, maar buig je knieën lichtjes. Haar armen zijn naar voren gestrekt, haar andere been achteruit, parallel aan de vloer. Blijf in deze positie. Je voelt hoe de spieren van uw dijen een inspanning moeten doen.
  2. Aan de oefening is belangrijk en effectief voor zowel de spier van de dij en voor versteviging van de billen. Begin met het rechterbeen en geef deze terug. Met het linkerbeen moet knielen. Je been moet ongeveer in een hoek van 90 graden. De handen die je moet elkaar blijven in de voorkant van de borst. Deze oefening zal uw dij versterken gevoeld. Verander het been na de eerste ronde.
  3. De derde oefening is effectief voor dij en schouderspieren. Voer de parallel aan de vloer voeten en til je bekken. De poten zijn nu recht en de armen zijn gebogen om de grond. De Po is het hoogste punt van dit cijfer. Buig je ellebogen zo ver dat je hoofd is ongeveer 5 tot 10 cm boven de grond. Nooit zet je hoofd op de grond.

Als u regelmatig maken van deze 4 oefeningen, moet u in staat om significante resultaten te merken na slechts 6 weken.

Uitstrekt tot aangename versteviging van de dijen te maken

Stretching jezelf om spier scheuren en pijn te vermijden te krijgen door middel van het dagelijks leven.

  1. Ga op je kont en strek zijn benen. De benen moeten tegen elkaar parallel worden geplaatst. Probeer je handen te gebruiken om uw tenen en stretch te raken door uw bovenbeenspieren. Houd de stretching oefening voor ongeveer 15 seconden en herhaal het.
  2. Maak de bovengenoemde oefening met de benen uit elkaar. Ga op je kont en strek zijn benen. Spreid je benen en probeer het opnieuw, met behulp van uw handen om de tenen te bereiken.
  3. Lig op je buik en buig je benen. Til de benen van de vloer en probeer met je handen om haar benen te bedekken. Deze oefening rekt benen en dijspieren.

Als je dat doet de rekoefeningen voor de spieropbouw oefeningen, werken gezond en effectief uw dijen.

Tags: sport, Training, spieropbouw, Yoga, stretching, dijen

Gerelateerde Artikelen aan Toning de dijen - dus ga je met yoga-oefeningen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden